20.2 C
Budapest
April 27, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
dartsdarts vbdarts vb 2023MAGYARORSZÁGmichael smithmichael van gerwenSport

Szenzációs mérkőzésen nyert Michael Smith dartsvilágbajnoki címet

Michael Smith nyerte a dartsvilágbajnoki címet, miután a döntőben 7-4 arányban legyőzte Micheal van Gerwent.

Szenzációsan indut a döntő, előbb Van Gerwen nyert szettet, de rögtön ezután még jobban kezdett játszani Smith. Ebből aztán kisvártatva minden idők legjobb legje kerekedett, mert mindkét játékos úgy dobott, hogy esélye volt a kilenc nyilas kiszállóra. Van Gerwen dobott először, ám a kilencedik nyila a dupla 12-es fölött landot. Smith következett, ő viszont nem hibázott.

Innentől aztán nem volt megállás, az angol játékos nem csak a 180-akat dobálta rendületlenül, hanem a kiszállókat is nagyon magabiztosan hozta, miközben Van Gerwen többször is nagyon döcögve hozta a dupláit. Folytatódott az űrdarts, 103 körüli átlagot hoztak a játékosok és 3-3-ig kiszámíthatatlannak tűnt, ki kerül majd fölénybe.

Ezután viszont a holland két nyert leg után Smith szépített, majd egy 130-as kiszállóval egyenlített és be is húzta a szettet. Innentől robogni kezdett Smith, 5-3-nál először lépett el két szettel és ez annyira megfogta Van Gerwent, hogy érezhetően több hiba került a játékába.

Smith 6-3-nál már dobhatott a világbajnoki címért, ám ezt még elhibázta. Szünet után Van Gerwen két leget is lehengerlő játékkal nyert meg, azonban Smith-ben volt annyi lelkierő, hogy még egyszer visszajöjjön 2:0-ról és a döntő legben két 180-ast dobva, 12 nyílból hozta a szettet, a meccset és élete első világbajnoki címét.

The post Szenzációs mérkőzésen nyert Michael Smith dartsvilágbajnoki címet first appeared on 24.hu.

Related posts

Negyven év után jött rá, hogy 71 áldozatot szedő sorozatgyilkossal bújhatott ágyba

MOCOHU

Iránban betiltottak egy újságot, mert a címlapján az ajatollah keze meghúzza a szegénységi küszöböt

MOCOHU

Háromezer éves aranygyöngyöt talált egy izraeli kisfiú

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This