14.8 C
Budapest
April 27, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
benedek miklósbenedek tiborcsernus imregyászKultúramaflásMAGYARORSZÁG

Benedek Miklós: Látom magam előtt Tibort, ahogy ül, olvas, vagy mosolyog, és majdnem belebetegszem

Benedek Miklós nem szokott fia, Benedek Tibor haláláról beszélni, de Csernus Imrével a 168 óra Maflás című műsorában kivételt tett.

Mi egy házban lakunk, és lemegyek a kertbe, és felnézek a székre, amiben a Tibor ült, akkor egész nap rémes állapotba kerülök. Nem tudom elmondani a színdarabban a mondatomat, mert látom magam előtt, hogy ott ül, olvas, vagy mosolyog – gyönyörű mosolya volt –, röhög, és majdnem hogy belebetegszem

– idézi fel, hogy milyen a fia halála miatti gyászával együtt élnie.

A beszélgetésben többször szóba került a halál témája, saját halálnak gondolatát eltartja magától, mert fél a végtől, de apja haláláról is beszélt, aki öngyilkos lett még Benedek Miklós tizenéves korában, de máig álmodik vele és veszekszik vele a tette miatt. A legnagyobb belső tragédiaként ugyanakkor mégis fia halálát élte meg. Benedek Tibor olimpiai bajnok, Európa- és világbajnok vízilabdázó 202 júniusában halt meg.

Benedek Miklós Csernus műsorában arról is beszélt, hogy most, idősebb korára kicsit cinikusabb, gonoszabb lett, mert sokan kerültek a szakmába, akik nem oda valók, és ez őt bántja. A tévében futó műsorokra olyan dühös tud lenni, hogy legszívesebben hozzávágná a tévéhez a papucsát, mert felbosszantja, hogy hiába tudnánk színvonalas tévéfilmeket, sorozatokat készíteni, nem ez történik, pedig ennek Magyarországon nagy hagyománya volt, részben ő is ennek köszönheti hírnevét. Ezzel szemben, mint mondja, a Netflixen nemcsak a dialógusok mesteriek, de a színészeknek még a mandzsettagombja is úgy áll, ahogy kell.

The post Benedek Miklós: Látom magam előtt Tibort, ahogy ül, olvas, vagy mosolyog, és majdnem belebetegszem first appeared on 24.hu.

Related posts

Váltótársa Milákról: A végére bedobtunk egy torpedót a vízbe

MOCOHU

Bérleti díjat számol fel hétéves fiának, és számlákat fizetett vele egy floridai anyuka

MOCOHU

Adele 33 éves lett, ezért több hónapnyi kihagyás után megmutatta magát

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This