14.8 C
Budapest
April 27, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
bódi sylviMAGYARORSZÁGSzórakozás

Bódi Sylvi olyan férfire vágyik, aki nem villog a pénzével

21 évesen még nagyon élvezte Bódi Sylvi a fővárosi pörgést és a celeblétet, 28 évesen azonban elkezdett utazgatni és szörfölni, ami teljesen megváltoztatta.

Nekem az óceán volt a legnagyobb tanítómesterem. Türelemre, tiszteletre és alázatra tanított. Amikor elkezdtem szörfözni, azt hittem, hogy már mindent tudok, de miután bedarált a hullám, odavágott a sziklához, beszakadt a fejem, elájultam, és majdnem megfulladtam, rájöttem, hogy fejet kell hajtani a természet előtt, mert a hullámok hátán mindenki egyenlő. Én is sok mindent átértékeltem az elmúlt tíz évben. Hatalmas személyiségváltozáson mentem keresztül, a szörfnek köszönhetően pedig jobb emberré váltam, szerényebb lettem

– mondta a Storynak Bódi Sylvi, aki azt gondolta, Balin fogja leélni az életét, a koronavírus-járvány miatt azonban visszaköltözött Magyarországra, egy Balaton-parti faluba.

Kapcsolódó
Erdélyi Mónikával, Schmuck Andorral és Bódi Sylvivel érkezik novemberben a Farm VIP

Ismét sztárokkal indul a műsor második évada.

A Farm VIP című realityben való szereplést ugyan elvállalta, de állítása szerint nem szereti már mutogatni magát, így hasonlóan visszafogott párt szeretne magának.

Olyan férfi mellett képzelem el a jövőmet, aki érdemes rá, hogy komolyan vegyem, és hozzám hasonló értékrenddel bír. A legtöbb férfi ugyanis a nőkhöz hasonlóan kifelé él, csak náluk a pénz a mutogatás tárgya. Hogy milyen autóval jár, milyen órája van…

The post Bódi Sylvi olyan férfire vágyik, aki nem villog a pénzével first appeared on 24.hu.

Related posts

Méteres gazban pusztul a ház, ahonnan a bébi polgármester tavaly kilakoltatott egy családot

MOCOHU

Aki nincs bajban, jobb, ha újra elkezdi törleszteni hitelét, tanácsolja az MNB

MOCOHU

Elkísértük Baji Balázst egy antropometriai vizsgálatra (x)

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This