4.3 C
Budapest
April 26, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
balesetBelfölddebrecenm35-ös autópályaMAGYARORSZÁGtömegbaleset

Tömegbaleset: 12 autó sérült egy teherautó durrdefektje miatt

Tucatnyi személyautó sérült meg az M35-ös autópálya Debrecen felé vezető oldalán, a prodi pihenőhely után, a 9-es és a 10-es kilométer közötti szakaszon – írta a Hajdú-Bihar Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a honlapján pénteken eset.
A személyautók előtt haladó teherautó nagy valószínűséggel durrdefektet kapott, és az úttesten szétszóródtak a gumiabroncs darabjai – derült ki a közleményből.
A lerobbanó gumiabroncs megrongálhatta a teherautót, mivel két kilométer hosszú szakaszon karosszéria elemek is szétszóródtak. A teherautót követő első két személygépkocsi összeütközött, további tíz járműnek pedig ez elejét rongálta meg az úttestre került törmelék.
A balesetben érintett 12 autó egy kivételével a leállósávban vesztegelt. A műszaki mentést végző hajdúnánási és hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók a helyszínelés után húzták le a pályatestről a mozgásképtelen személyautót. A forgalom a belső sávban megindult, de a torlódás több kilométeres.
A haon.hu című megyei portál azt írta, információink szerint egy ember sérült meg a balesetben, de az értesülés forrását nem nevezték meg.The post Tömegbaleset: 12 autó sérült egy teherautó durrdefektje miatt first appeared on 24.hu.

Related posts

300 euróval ösztökéli hazatérésre a migránsokat Litvánia

MOCOHU

Izland botlásával ismét Eb-elődöntő közelében a francia kézisek

MOCOHU

A Ferrari nem bánta meg, hogy nem igazolta le Lewis Hamiltont

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This