20.2 C
Budapest
April 27, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
dartsluke humphriesluke littlerMAGYARORSZÁGSport

Visszavágott a vb-döntős vereségért a darts csodatinije

Csütörtökön kezdődött a világsztárokat felvonultató darts Premier League 2024-es szezonja, amelyben a 17 éves Luke Littler is bemutatkozott.
A sportágba berobbanó játékos első ellenfele pedig éppen az a Luke Humphries volt, aki a világbajnokság döntőjében legyőzte. A két dartsos egy-egy kezdését megnyerte, ezután viszont Littler nagyon elkapta a fonalat, míg a vb-győztes nagyon nem. Humphries 2-1-nél simán szépíthetett volna, de pocsék kiszállóit kihasználta ellenfele, majd be is húzta saját legjét, ezzel 4-1-re ellépett.
Humphriest megfogta az eset, Littlert pedig rendkívül felhúzta, időnként óriási különbség volt a játékuk között, 5-2-nél pedig az ifjú titán karnyújtásnyira került a továbbjutástól. Humphriesnak volt nyila az 5-3-ra, de elhibázta – igaz, egy sportszerűtlen néző szándékosan megzavarta a dobás pillanatában. Littler viszont hidegvérre hajított a dupla 20-ba, ezzel pedig tovább is jutott és visszavágott a vb-döntős vereségért.

LITTLER KO’s COOL HAND!
Luke Littler doing Luke Littler things!
He smashes Luke Humphries 6-2 to make it a winning Premier League debut!
https://t.co/gbUt9q25Jh#PLDarts | QF4 pic.twitter.com/qC5mY52FeX
— PDC Darts (@OfficialPDC) February 1, 2024

Humphries 93.26-os átlaggal zúgott ki, míg Littler száz fölötti átlagot produkált, alig hibázott kiszállót, senki se mondta volna róla, hogy életében először szerepel ilyen szinten.

Frissítünk!

Az elődöntőben Michael Smith-szel 5-5-ig gyűrték egymást, a mindent eldöntő legben pedig meccsnyila is volt Littlernek, de elhibázta. Smith viszont nem, sőt vissza is fütyült annak a nézőnek, aki végig Littler ellenfeleit bosszantotta füttyögésével.

Kapcsolódó

Kétszettes előnyről kapott ki a vb-döntőben a csodatini, de így is új dartsvilágbajnokot avattak
Óriási mérkőzésen jutott fel a sportág csúcsára Luke Humphries, aki hatalmas feltámadással verte a 16 éves Luke Littlert.

The post Visszavágott a vb-döntős vereségért a darts csodatinije first appeared on 24.hu.

Related posts

Videón a szegedi elefánt „fogorvosi kezelése”

MOCOHU

Novák Katalin elmondta portugál kollégájának, hogy milyen a sikeres gazdaság- és családpolitika

MOCOHU

Egyelőre csak a rendőrök harmada oltatná be magát

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This