12.3 C
Budapest
April 26, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
bíráskodáseurofarm peliszterférfi kézilabda bajnokok ligájaférfi kézilabda blkézilabdaMAGYARORSZÁGotp bank-pick szegedSport

„A játékvezetők befolyásolták a végeredményt!” – a Szeged elleni bíráskodás miatt panaszt nyújtott be a Peliszter

Óriási csatában, Szita Zoltán utolsó pillanatokban lőtt bombagóljával egygólos győzelmet aratott szerdán az OTP Bank-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata az Eurofarm Peliszter otthonában. Az északmacedón csapat azonban nem volt igazságos a bíráskodás, így a vezetés hivatalos panaszt nyújtott be az európai szövetséghez.
„Az RK Eurofarm Peliszter a szurkolóihoz fűződő átlátható és nyitott kapcsolat keretében bejelenti, hogy hivatalos panaszt nyújtott be Karim és Raouf Gasmi francia játékvezetők ellen a Pick Szeged elleni Bajnokok Ligája-mérkőzést követően. Úgy gondoljuk, hogy klubunk nem a megfelelően bánásmódban részesült a mérkőzés során, a bíráskodás nem volt megfelelő a mérkőzés súlyához képest, a játékvezetők döntései pedig közvetlenül befolyásolták a végeredményt. A klub az Európai Kézilabda Szövetség (EHF) és annak játékvezetői bizottságához fordul, hogy követelje a játékvezetők elszámoltatathatóságát” – olvasható.

A klub a hivatalos honlapján már a mérkőzést követő tudósításban is azt írta, hogy a csata akár győzelemmel is végződhetett volna, ha a francia játékvezetők nem követnek el olyan hibákat, amelyek közvetlenül befolyásolták a mérkőzés menetét.

Kapcsolódó

Kimaradt a vb-keretből, nem tudja, mi zajlik a magyar kézikapitány fejében
Pál Tamarát pofonként érte, hogy nem lehet ott a jövő héten kezdődő női kézilabda-világbajnokságon.

The post „A játékvezetők befolyásolták a végeredményt!” – a Szeged elleni bíráskodás miatt panaszt nyújtott be a Peliszter first appeared on 24.hu.

Related posts

Madonna lánya saját keresetéből fizette az egyetemi tandíját

MOCOHU

Az ellenzék elveszítette Dunaújvárost

MOCOHU

Újévi akció: kivételes ajánlat, Office és Windows 10 licencek már 2510 Ft-tól!

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This