0.3 C
Budapest
December 5, 2023
2020 – 2023 © MO.CO.HU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
angliadrogkokainMAGYARORSZÁGNagyvilág

Ezúttal harminc kiló kokaint mosott partra a tenger Angliában

Ismét kokaint tartalmazó csomagok bukkantak fel az angliai Sussex nyugati partjánál, ezúttal harminc kilogrammnyi kábítószert találtak a homokban Worthingtől nem messze – írja az ITV.
Ez már a sokadik eset a hetekben, hogy nagy értékű drogszállítmány kerül a partra, néhány héttel ezelőtt 200 ezer font (több mint 87 millió forint) értékű kokaint talált egy kutyasétáltató Isle of Wight partjainál. A Daily Mail szerint először párnának hitte a fekete cipzáros zsákot, megemelve azonban érezte, hogy sokkal nehezebb tárgyról van szó. Mikor kinyitotta a zsákot, nyilvánvalóvá vált számára, hogy mit talált, és azonnal értesítette a rendőrséget. Nem ez volt az első eset, a sussexi partvidék több pontjáról is sorozatosan érkeztek a bejelentések a gyanús csomagokról. A Mirror ugyancsak októberben arról írt, hogy ugyanitt egy horgász vett észre a vízen egy gyanús objektumot, amiről később kiderült, hogy egymillió font, azaz majdnem félmilliárd forint értékű kokaint tartalmaz.
A lefoglalt kábítószercsomagokat jelenleg is a rendőrség vizsgálja, vélhetően valamennyi ugyanannak a szállítmánynak a része.
(A borítókép illusztráció)The post Ezúttal harminc kiló kokaint mosott partra a tenger Angliában first appeared on 24.hu.

Related posts

Tom Selleck félmillió forintnyi borravalót hagyott egy étteremben

MO.CO.HU

Hiába menekült 7 év börtön elől, elfogták a magyar fejvadászok

MO.CO.HU

A nap legfontosabb hírei – 2020.12.03.

MO.CO.HU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This