-0.8 C
Budapest
December 5, 2023
2020 – 2023 © MO.CO.HU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
asusÉlet-StílusMAGYARORSZÁG

Találj rá a Zen életérzésre az ASUS legjobb mesh WIFI rendszereivel

Asus

A mesh WiFi nagy sebességű WiFi-t biztosít minden szobában
Az otthoni vezeték nélküli hálózat sebessége számos tényezőtől függhet. Milyen minőségű szolgáltatást nyújt az internetszolgáltatód? Hány eszköz van csatlakoztatva a hálózathoz? Milyen vezeték nélküli szabványt használ a routered?
A leginkább befolyásoló tényező mégis a készüléked és az otthoni internetezést biztosító vezeték nélküli router közti távolságban rejlik. Minden routernek van egy bizonyos hatótávolsága, amiben jól működik, de a legélvezetesebb és leggyorsabb netezést a rendszer közelében fogjuk tudni elérni. Ezért történhet az, hogy az eddig jól bevált routerünket nagyobb térbe helyezve már nem tud olyan hatékonyan internetet biztosítani számunkra.
A mesh WiFi hálózatok egyszerű és kényelmes megoldást nyújtanak, ugyanis a ház különböző pontjain elhelyezett egységeket felhasználva, egy rendszerben tudjuk kezelni otthoni internetünket. A routerek valós időben határozzák meg, hogy melyik csomópont kínálja a legjobb jelet az éppen használt eszközüknek, így minden szobában élvezhetjük a megbízható internetet.

Asus

Gyors sebesség és könnyed stílus, mindez egy csomagban
Az otthonunk az a hely, amelyet az ízlésünkre és személyiségünkre formálva alakítunk ki, ezért fontos, hogy a routerünk külalakja is esztétikus legyen.
A ZenWiFi mesh rendszerek letisztult dizájnnal rendelkeznek és modelltől függően fekete vagy fehér színben is elérhetőek, így könnyedén illeszkednek az otthoni stílusunkhoz, legyen az kortárs, minimalista vagy modern. A fémszerű bevonat a szálcsiszolt felülettel kellemes textúrát alkot, az egység tetején található kör kialakítás pedig a nyugalmat, a Zen-t szimbolizálja. Ezek a dizájnelemek gyakorlati előnyökkel is járnak, a gyártó speciálisan kialakított szellőzőnyílásokat fejlesztett ki, amik biztosítják a bőséges légáramlást és a csendes, mégis hatékony működést  – ráadásul mindezt esztétikus kivitelben.

Asus

A díjnyertes ZenWiFi AX (XT8) nagyszerű teljesítményt kínál
A mai intelligens otthonok számára elengedhetetlen a megfelelő sávszélesség, hiszen a biztonsági rendszereknek, okostelefonoknak, laptopoknak és más eszközöknek megbízható kapcsolatra van szükségük a tökéletes működéshez, nem beszélve arról, hogy a videók akadozásmentes lejátszása elengedhetetlen 2023-ban. Mindezeken felül a home office esetében is nagy sebességű kapcsolatra van szükség. Ha érintett vagy az előbb felsoroltokban, akkor a ZenWiFi AX (XT8) lesz számodra a legjobb választás.
Ez a díjnyertes háromsávos rendszer tökéletes a nagy teljesítményű felhasználók otthonába. Mivel két különálló 5 GHz-es sávval rendelkezik, a ZenWiFi AX 6600 Mbps összesített sávszélességet kínál. A ZenWiFi AX az egyik legjobb mesh WiFi router a nagyobb terekhez, hiszen már két egység is biztosítja a teljes otthoni lefedettséget 6+ szobához is.

Asus

A ZenWiFi XD6 szélesebb közönséghez juttatja el a mesh hálózatépítést
Ha te és szeretteid elsősorban webböngészésre, közösségi médiához vagy filmek streamelésére használjátok a netet, akkor a ZenWiFi XD6 nagyszerű áron kínálja a szükséges teljesítményt. Ez a kétsávos mesh WiFi rendszer akár 5400 Mbps összesített átviteli sebességre képes. Az 5 GHz-es és a 2,4 GHz-es sávon keresztül nagy teljesítményt és kiterjesztett hatótávolságot nyújt. Két csomópontja kiválóan illeszkedik a 4+ szobás otthonokhoz.

Asus

A régebbi épületek esetében a ZenWiFi AX Hybrid (XP4) az ideális választás
A vastag- vagy fémerősítésű falakkal rendelkező régebbi otthonokban speciális megoldásra lehet szükség: a ZenWiFi AX Hybrid (XP4) a legjobb mesh WiFi megoldás ezekhez az épületekhez.
A ZenWiFi AX Hybrid legfontosabb sajátossága a hálózatválasztási opciók széles választéka. A többi ZenWiFi rendszerhez hasonlóan használhatsz vezeték nélküli vagy Ethernet hálózatot, de ezzel a típussal a ház meglévő elektromos vezetékeit is használhatod hálózatként.

Asus

Emelkedj egy magasabb szintre a ZenWiFi Pro ET12 segítségével
Ha társasházban élsz, akkor speciálisabb megoldásra is szükséged lehet a legjobb internetezéshez, ugyanis egy eszközökkel zsúfolt épületben előfordulhat, hogy a szomszédok hálózatai zavarják a tiedét. Ennek a problémának a leküzdésére lett kifejlesztve a WiFi 6E technológia. Dióhéjban: a WiFi 6E routerek a zsúfolt 2,4 GHz-es és 5 GHz-es sávok mellett a széles körben nyitott 6 GHz-es sávot is használhatnak, így biztosítva a kívánt zökkenőmentes internet-hozzáférést.
A ZenWiFi Pro ET12 kétsávos 4×4 antennatömböt használ, hogy csúcssebességet biztosítson a 2,4 GHz-es és 5 GHz-es sávokban, valamint egy dedikált 4×4 antennatömböt 6 GHz-es spektrumig. Összességében akár 11 000 Mbps összesített adatátviteli sebességet is képes biztosítani.

Asus

Elhelyezés
Legjobb, ha az egységeket betonfalaktól, nagy fémtárgyaktól és egyéb akadályoktól távol helyezed el, mert ezek ronthatják a jelminőséget. Ha otthonod többszintes, tedd az egységeket magasra és lehetőleg lépcsőhöz közel a jobb jellefedettség érdekében. Tarts a csomópontok (node-ok) között optimális távolságot (legfeljebb 9-14 métert) és közéjük ne helyezz akadályt, ami blokkolhatná a kommunikációt. A mesh WiFi rendszert könnyű további egységekkel bővíteni, így, ha felújítod éppen az alagsorodat, vagy építkezel, akkor minden további nélkül helyezhetsz az új terekbe is node-okat.

Asus

Egyszerű beállítás és biztonság
Bármelyik ZenWiFi rendszert is választod, a beállítás gyerekjáték lesz. Az ingyenesen letölthető ASUS Router alkalmazásban megtalálhatod az összes technikai részletet — csak köss össze egy csomópontot a modemmel, csatlakoztasd mindkét egységet, és kövesd az applikációban megjelenő lépéseket. Ezek a rendszerek ráadásul AiProtection hálózati biztonsági funkciókkal is rendelkeznek: segítenek megakadályozni, hogy a vírusos webhelyek veszélybe sodorják az eszközöket és az adatokat.

Asus

A legjobb ASUS mesh WiFi rendszerek
A nagyobb és többszintes otthonok vagy vastag és sűrű falú épületek esetén előfordulhat, hogy a hagyományos vezeték nélküli router nem tud nagy sebességű jelet küldeni minden helyiségbe. Erre a problémára nyújtanak megoldást a mesh WiFi rendszerek.
A ZenWiFi mesh vezeték nélküli megoldások megkönnyítik egy olyan otthoni hálózat kiépítését, amely képes minden emeleten és minden szobában biztosítani a szükséges sávszélességet. Ha internetes holtterekkel küzdesz, cseréld le otthoni hálózatodat egy ZenWiFi mesh rendszerre, hogy élvezhesd a nagy sávszélességű, megbízható vezeték nélküli kapcsolatot a házad minden zugában.

The post Találj rá a Zen életérzésre az ASUS legjobb mesh WIFI rendszereivel first appeared on 24.hu.

Related posts

Megszavazták: 1700 milliárd forintot ad az állam a kiszervezett egyetemek alapítványainak

MO.CO.HU

Videón, ahogyan egy kölyökpanda belekapaszkodik a gondozójába

MO.CO.HU

Egy értékes hatású nemesfém: az ezüst

MO.CO.HU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This