-0.8 C
Budapest
December 5, 2023
2020 – 2023 © MO.CO.HU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
BelföldMAGYARORSZÁGserco

E-melkedőben az e-sport csillaga

Nem véletlen hát, hogy az e-sportok üzleti jellege mindinkább kidomborodik, és láthatóvá válik a mögötte felépülő üzleti infrastruktúra. Annyira felfutóban van az e-sportok piaca, hogy sok helyen a hagyományos sportklubok hoztak és hoznak létre e-sporttal foglalkozó szakosztályt, miközben a szponzorációs tevékenység is megerősödik. Még itthon, Magyarországon sincs ez másképp, az MTK például még virtuális arénával is rendelkezik.
Ahogy az új generációk számára a képernyő nem csupán munkaeszköz, hanem a szórakozás szerves, állandóan velük lévő része, ahogy a játékok kitörtek a régebben csak kockák által létrehozott skatulyákból, az e-sportok népszerűsége is nőttön-nő.
Ennek okairól, a jó e-sportolókról, a lehetséges jövőről beszélgetnek a SERCO Informatika IT Akták című adásában meghívott szakértőink, a téma avatott ismerői és alakítói. Vendégek: Odri Kornél, a SERCO Informatika Zrt. Szolgáltatási igazgatója, Tischler Márk, e-sport szakértő, az Universum8 vezetője és Hodozsán Dániel, az E-Sport 1 régiós vezetője. Műsorvezető: Kánai András, a Meraki Marketing B2B kreatív igazgatója.

The post E-melkedőben az e-sport csillaga first appeared on 24.hu.

Related posts

Az omikron tényleg sokkal gyorsabban terjed, mint a delta

MO.CO.HU

Betanított kakassal vágatta át a szalagot Győrben a polgármester

MO.CO.HU

A nap legfontosabb hírei – 2021.03.25.

MO.CO.HU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This