0.3 C
Budapest
December 5, 2023
2020 – 2023 © MO.CO.HU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
claudia schifferdivatbemutatóÉlet-StílusMAGYARORSZÁGversace

Claudia Schiffer 21 évvel a visszavonulása után újra a kifutóra lépett

Péntek este a Versace milánói divatbemutatóján láthatta újra a kifutón a közönség Claudia Schiffert: az egykori szupermodell 2002-es visszavonulása óta mindössze egyszer lépett eddig a kifutóra, még 2017-ben, ugyancsak egy Versace-bemutatón.
A Versace felkérte Schiffert, hogy szerepeljen egy olyan show-ban, amely tisztelgés volt két klasszikus Gianni Versace-kollekció előtt 1995-ből, abból az évből, amikor Schiffer volt az arca minden Versace-bemutatónak és a Richard Avedon által készített plakátkampánynak.
Schiffer, aki a Guardian tudósítása szerint egy karcsú, pisztácia színű, fémhálós estélyi ruhát viselt, és szélesen mosolygott a közönségre, amelyben ott volt 18 éves lánya, Clementine is, aki az első divatbemutatóján vett részt. Claudia Schiffer azt mondta a Vogue-nak, hogy azért fogadta el a felkérést, mert Donatella Versace „csodálatos, melegszívű, szelíd, őszinte, kedves ember.” A show a tudósítás szerint a 90-es évek-nosztalgiát vegyítette a 60-as évek stílusjegyeivel.The post Claudia Schiffer 21 évvel a visszavonulása után újra a kifutóra lépett first appeared on 24.hu.

Related posts

Itt követheti élőben Karácsony Gergely beszédét

MO.CO.HU

Halálra gázolt egy embert a vonat Pest megyében

MO.CO.HU

Koronavírus: a kórházban kezelt betegek harmada újabb kórházi kezelésre szorul négy hónapon belül

MO.CO.HU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This