-1.5 C
Budapest
December 5, 2023
2020 – 2023 © MO.CO.HU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
BelföldMAGYARORSZÁGorlen

A minőségi üzemanyagok jelentik a fő vonzerőt a hazai autósok számára az ORLEN tapasztalatai szerint

Kiemelten fontos szempontot jelent az üzemanyagok minősége a vásárlók számára, amikor arról döntenek, mely töltőállomásnál tankoljanak, de emellett a magyar autósok választását a kávékínálat is számottevő mértékben befolyásolja. Jaroslaw Przemyslaw Szeligát, az ORLEN Magyarország ügyvezetőjét a Magyarországon tíz hónapja piacra lépett kúthálózat hazai fogadtatásáról, a társaság üzemanyagairól, illetve kiegészítő szolgáltatásairól és sportszponzorációs aktivitásairól kérdeztük.

Orlen

Immár tíz hónap telt el azóta, hogy Magyarországon is megjelentek az ORLEN töltőállomásai. Milyen visszajelzéseket kaptak eddig a vásárlóktól?
A vásárlóink kíváncsian tértek be a megújult töltőállomásokra, és láthatóan örömmel fogadták, hogy üzemanyagaink és szolgáltatásaink mellett a benzinkutak külső-belső megjelenése is tükrözi a minőség iránti elkötelezettségünket. Természetesen különösen odafigyeltünk arra, mire van igényük itt a fogyasztóknak. Az első időszak tapasztalatait értékelve úgy látjuk, az autósok értékelik, hogy az ORLEN üzemanyagai garantáltan magas minőségűek és megbízhatóak. Normál EFECTA és prémium VERVA-üzemanyagaink minden jellemzőjükben megfelelnek az európai szabványok szerint meghatározott követelményeknek, gyakran túl is teljesítve azokat. Termékeink kémiai összetevőit fejlett technológiai kutatások és hosszas tesztelések révén határozzuk meg.

Mennyiben befolyásolja az üzemanyagkínálat, hogy melyik kúthálózatnál tankolnak az autósok?
Az üzemanyagok minősége az egyik legfontosabb kritérium, ami alapján a vásárlók töltőállomást választanak. Fontos számukra, hogy megbízható és jó minőségű üzemanyagot tankoljanak az autójukba, amelyet nap mint nap használnak. Emellett más szempontok is befolyásolják a tankolási szokásokat, mint például a töltőállomás elhelyezkedése, a kiegészítő szolgáltatások és természetesen az üzemanyagok ára.

Mennyire fontosak az ORLEN-kúthálózat működésében a DESPAR-élelmiszerüzletek? Milyen visszajelzéseket kapnak a vásárlóktól ezzel kapcsolatban?
A vásárlók körében rendkívül népszerűek a DESPAR-élelmiszerüzlettel bővített töltőállomásaink. Nem csak munkaszüneti- és ünnepnapokon, hanem a hét bármely napján szívesen látogatják ezeket az egységeinket is, hiszen a tankolás mellett akár a napi bevásárlást is könnyedén elintézhetik, és széles termékválasztékból válogathatnak.

Miért döntöttek úgy, hogy időszakos akciók helyett állandó, mobilalkalmazásban lehívható kuponkóddal kedveznek az autósoknak? Milyen fogadtatása van mindennek a vásárlók körében?
A kiszámíthatóság megkönnyíti az autósok életét, ráadásul az applikáció letöltése és a regisztráció után egy gombnyomással könnyedén érvényesíthető a mobilalkalmazás által garantált literenkénti 10 Ft-os kedvezmény a lakossági vásárlóink számára, amit akár havonta négyszer igénybe vehetnek, ha legalább 20 liter üzemanyagot tankolnak. Úgy látjuk, hogy a jelenlegi piaci környezetben fontos, hogy vonzó ajánlatot tudjunk vásárlóinknak kínálni, amivel növelhetjük elköteleződésüket a márka iránt.

Más országokkal összehasonlítva a hazai autósok számára mennyiben fontosak az olyan kiegészítő szolgáltatások, mint például a töltőállomásokon kapható kávék?
Ez nagyban függ a töltőállomás elhelyezkedésétől is, de a kávékínálat az egyik legfontosabb kiegészítő szolgáltatás, és úgy látjuk, hogy a magyar autósok kifejezetten érzékenyek erre. Szeretik, ha jó minőségű kávét fogyaszthatnak el nyugodt, kulturált környezetben. Ennek megfelelően megkezdtük az ORLEN saját, számos európai országban már népszerű Stop.Café kávézómárkájának magyarországi bevezetését is számos töltőállomásunkon. A Stop.Caféban sajátmárkás termékek és minőségi, finom kávék szolgálják az autósok feltöltődését. Az ORLEN Stop.Café egyik fontos jellemzője emellett a friss, finom és változatos ételkínálat. A nemzetközi kulináris trendek és a helyi gasztronómiai hagyományok ötvözésével újra és újra meg tudjuk lepni a vásárlókat.

Az ORLEN kifejezetten aktív a sportszponzoráció terén. Miért tartják fontosnak a különböző sportok támogatását?
Az ilyen jellegű szponzorációs együttműködéseink egyedülálló lehetőséget kínálnak arra, hogy a sporttehetségeket támogató és a gyorsaságot középpontba állító vállalatként legyünk jelen Közép-Európában, jó példa erre akár az idén először magyarországi versenyeket is magában foglaló Orlen Nations Grand Prix kerékpárverseny, vagy a Scuderia AlphaTauri-val kötött együttműködés a Formula-1 versenysorozatban.The post A minőségi üzemanyagok jelentik a fő vonzerőt a hazai autósok számára az ORLEN tapasztalatai szerint first appeared on 24.hu.

Related posts

Amíg kint ítéletidő tombolt, addig bent kikapott a Szeged

MO.CO.HU

170 éves története során először lesz női főszerkesztője a Reutersnek

MO.CO.HU

Három vereséggel kezdett, utána Eb-t nyert az U15-ös pólóválogatott

MO.CO.HU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This