14.8 C
Budapest
April 27, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
aranyéregészséges életmódÉlet-StíluskapcsolatMAGYARORSZÁGpárkapcsolatpárkapcsolati problémákphytotec proktisszakítás

Egészséges fordulat egy egészségtelen párkapcsolat után

Nem volt olyan rég, amikor Krisztián és Zsófi boldog párkapcsolatban, szinte egymás másik feleként léteztek. Egymás nélkül levegőt sem tudtak venni, és már a nyugdíjas éveiket is eltervezték. Ez azonban már csak a múlt, Krisztián és Zsófi már nincsenek együtt. Több minden játszott szerepet abban, hogy ez így alakult. Ha egy dolgot kellene kiemelniük, garantáltan mindketten az életmódot említenék.
Zsófiék a Covid hatására az otthoni kényelemre helyezték a hangsúlyt, amivel együtt járt a mozgásszegény életmód. Bár a világjárvány előtt ilyet el sem tudtak képzelni, hétköznap többnyire félkész vagy rendelt ételek kerültek az asztalra. A rendszeres testmozgás helyett a járvány után továbbra is a kanapén ülve töltötték az estéiket – dacára annak, hogy mindketten irodai munkát végeztek. Ahogy lassan ellaposodott a kapcsolatuk, úgy kezdték elveszíteni az érdeklődésüket egymás iránt.
Krisztián egészsége romlott meg először. Egy nap kellemetlen fájdalmat észlelt ülés közben. Szégyellte elmondani Zsófinak, így hallgatott róla. Lelkiállapotán sokat rontott, amikor vért is felfedezett a vécépapíron. Ezek a titkos panaszok komoly hatással voltak a szexuális életükre. Krisztián rettegett attól, hogy Zsófi megtudja a kínjait, és egyre inkább elkerülte az intimitást. Zsófi persze arra kezdett gyanakodni, hogy Krisztián megcsalja, mert a mozgásszegény életmódban felszaladt kilók miatt ő azonnal saját vonzerejét kérdőjelezte meg. Hiába próbálkozott, Krisztián egyre inkább visszahúzódott. Mindketten az evésbe menekültek, így kizárólag a kiadós közös étkezések jelentettek meghitt pillanatokat.
A kapcsolatuk idővel olyannyira megromlott, hogy Zsófi egyszerűen nem bírta tovább a feszültséget: a szakítás mellett döntött, és elköltözött a közös lakásból. Eldöntötte, hogy újra egészségesen fog élni. Elkezdett rendszeresen sportolni és odafigyelni az egészséges táplálkozásra. Energikusabb lett, jobb lett a közérzete, és az önbizalma is visszatért.
Hónapokkal a szakítás után a fiatalok összetalálkoztak a helyi kórház parkolójában. Krisztián látta, hogy a lány észrevette őt, ahogy kisétál a sebészetről. Miután beszédbe elegyedtek, ott helyben bevallott mindent. A fiú Zsófi elvesztése után egyedül maradt az aranyér okozta fájdalommal. Továbbra is az evésbe próbált menekülni, de ahogy hízott, úgy súlyosbodtak a tünetei. Eltartott egy kis ideig, mire összeszedte a bátorságát és felkeresett egy szakembert, de elkésett. Annyit halogatta a segítségkérést, hogy már csak a műtét segített. Zsófi meglepetten vette tudomásul, hogy Krisztiánnak aranyere volt, és ez volt az oka a visszahúzódó viselkedésnek. Habár a lelke mélyén kicsit fájt neki, hogy a fiú nem bízta rá a titkát, megértően fogadta a vallomást, és a támogatásáról biztosította őt.
Bár tisztázni tudták végre a problémáikat, az elmúlt évek monotonitását egyikük sem szerette volna újra átélni. Nem kezdték újra a kapcsolatukat. Látva Zsófi pozitív kisugárzását, Krisztián is eldöntötte, hogy követi az exe példáját. Életmódot vált, nem utolsósorban azért, hogy még véletlenül se alakuljon ki nála újra aranyér.
Futás közben néha még összetalálkoznak a Városligetben. Ilyenkor köszönnek, integetnek egymásnak, aztán mennek tovább. Mindenki éli tovább az életét, most már egészségesen.

Hirdetés
Telitalálat aranyér ellen!

Az aranyér első tüneteinek – viszketés a végbéltájon, székelés közbeni fájdalom, esetleg vérzés – jelentkezésekor segíthet a micellákba csomagolt hialuronsavat és gyógynövényi kivonatokat tartalmazó Proktis-M termékcsalád. A hialuronsav kiemelkedő hidratálóképessége igazolt, ami felgyorsítja és javítja a szövet-helyreállítást, sebgyógyulást. A Proktis-M kúp a belső, míg a Proktis-M plus kenőcs a külső, fájdalommal és gyulladással járó aranyeres panaszok enyhítésére használható, a tünetektől függően akár kombinálva is.

Patikában kapható gyógyászati segédeszköz

A KOCKÁZATOKRÓL OLVASSA EL A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT,
VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT!

A cikk a Phytotec Hungária támogatásával készült.The post Egészséges fordulat egy egészségtelen párkapcsolat után first appeared on 24.hu.

Related posts

Bocsánatot akart kérni a súlyosan megsérült nőtől az ittas cserbenhagyó, de az elhajtotta

MOCOHU

Kifulladt délutánra a forint lendülete

MOCOHU

A társfüggőség minden kapcsolatban jelen lehet

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This