20.2 C
Budapest
April 27, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
bán tamásbántalmazáserdoganKözéletMAGYARORSZÁGtestőr

Ha úgy alakulna, újra bemutatna a török elnöknek az Erdogan testőrei által bántalmazott férfi

Nem bánta meg, hogy kifejezte véleményét, és ha úgy alakulna, újra bemutatna a török elnöknek – mondta az RTL Híradónak Bán Tamás, a férfi, akit Recep Tayyip Erdogan török elnök testőrei bántalmaztak Budapesten az államalapítás ünnepe alatt. A férfit a Terrorelhárítási Központnak (TEK) és a rendőrségnek kellett kimenekítenie, miután elmondása szerint Erdogan emberei rászálltak.
A BRFK azonban elutasította a feljelentést, amit az ügyben a napokban a legfőbb ügyész küldött a rendőrségnek.  A rendőrség a garázdaság vétségének lehetséges megvalósulását vizsgálta, de néhány nap alatt elutasította a feljelentést. A BRFK határozata szerint az, hogy a török államfő testőrei augusztus 20-án Budapest belvárosában megvertek egy magyar állampolgárt, nem közvádas bűncselekmény.
Bán Tamás az RTL-nek most azt mondta, hogy valószínűleg nem fog feljelentést tenni, mert szerinte semmi értelme nem lenne egy magánvádas eljárás elindításának. Mint mondta, egy percig sehol semmilyen formában nem vitatták azokat az állításokat, amiket a sajtón keresztül elmondott, ezzel mintegy elismerték, hogy minden pontosan úgy történt.The post Ha úgy alakulna, újra bemutatna a török elnöknek az Erdogan testőrei által bántalmazott férfi first appeared on 24.hu.

Related posts

A Fidesz jelöltje nyerte a pesterzsébeti időközi választást

MOCOHU

Máig rejtély az „őrült gázos” esete

MOCOHU

A német szélsőjobb megakasztotta az uniós segélycsomagot

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This