19.1 C
Budapest
September 28, 2023
2020 – 2023 © MO.CO.HU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
amerikai egyesült államokfőnyereménylottóMAGYARORSZÁGmega millionsNagyvilág

Valaki 580 milliárd forintot nyert a lottón Floridában

Kedden megnyerték az amerikai Mega Millions lottójáték főnyereményét. A győztes 1,58 milliárd dollárt, vagyis 520 milliárd forintnak megfelelő összeget vihet haza, írja a BBC.
A nyertes szelvényt egy floridai szupermarketben adták el, a Jacksonville közelében levő Neptune Beach-en.
A nyertes személyazonosságát, – ha egyáltalán jelentkezett a pénzért –, még nem hozták nyilvánosságra, és a helyi törvények miatt idő telhet, mire fény derül a szerencsés győztes személyére. Ugyanis floridai törvények szerint a legalább 250 ezer dolláros nettó nyereményt szerző lottónyertesek személyazonossága a nyeremény igénylésétől számított 90 napig nem hozható nyilvánosságra.
A teljes, 1,58 milliárd dolláros kifizetést csak azok a nyertesek kapják meg, akik életjáradékot választanak, ami azt jelenti, hogy a pénzt 30 éven keresztül folyósítják.
A jackpot megnyerésének esélye becslések szerint egy a 300 millióhoz.
A Mega Milions lottóban a telitalálathoz 5+1 számot kell eltalálni. Az öt normál nyerőszám mellett külön húznak egy bónuszszámot is, az úgynevezett aranygolyót. A győztes számok a 13, 19, 20, 32, 33 és a 14-es bónusz szám voltak.
A főnyereményt legutóbb április 18-án, 31 sorsolással ezelőtt New Yorkban hódította el valaki.The post Valaki 580 milliárd forintot nyert a lottón Floridában first appeared on 24.hu.

Related posts

A mélyalvás kitakarítja az agyat

MO.CO.HU

Szájer József: Nem folyik ellenem jogi eljárás

MO.CO.HU

Ben Affleck és Ana de Armas kapcsolata látszólag csak vidám kutyasétáltatásból állt

MO.CO.HU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This