9.7 C
Budapest
April 27, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
akkumulátorBelfölddebrecengyárkínaMAGYARORSZÁGningbo zhenyu technology

Újabb kínai akkumulátoripari gyár épül Debrecenben

A Ningbo Zhenyu Technology 65,9 millió dolláros, mintegy 23 milliárd forintos beruházással, hoz létre gyárat Debrecenben, amelyben az elektromos autók akkumulátoraiban használt precíziós alkatrészeket gyártanak majd – írja a Portfolio a MarketLine-ra hivatkozva. A hírt eddig még nem jelentették be itthon.
A Portfolio hozzáteszi: a Ningbo Zhenyu Technology egy kínai székhelyű, lamináló festékeket és nagy pontosságú megmunkáló berendezéseket gyártó vállalat.
A friss bejelentés szerint a debreceni gyárban az elektromos autók akkumulátoraiban használt precíziós szerkezeti alkatrészeket fog gyártani, és lehetővé teszi a vállalat számára, hogy jobban kiszolgálja európai ügyfeleit. Az új telephely várhatóan 2027 végén kezdi meg a működését.
Idetartozik, hogy a China Eastern Airlines június közepén jelentette be, hogy közvetlen légi járatot indított a kelet-kínai Ningbo város és Budapest között, ahol a Ningbo Zhenyu Technology székhelye is található.
Idén derült ki, hogy a CATL után a szintén kínai Eve Power is akkumulátorgyárat épít Debrecenben. A mintegy 400 milliárd forintos beruházás a cég első európai üzeme lesz.

Kapcsolódó

Ezzel a csellel húz hasznot az Orbán-kormány az akkugyárakból
Nagyon komoly statisztikai előnyünk származhat az aksigyártásból, ám ez a valóságban gyorsan elillan.

The post Újabb kínai akkumulátoripari gyár épül Debrecenben first appeared on 24.hu.

Related posts

Robbanás történt egy németországi szemétégetőben

MOCOHU

Dolgozónként 4 millió forintra pályázhatnak a kkv-k

MOCOHU

Százezreket érhet, ha időben kérünk jogi segítséget

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This