20.2 C
Budapest
April 27, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
hydro fehérvár av19jégkorongMAGYARORSZÁGsarauer andrewSportvisszavonulás

Visszavonul a Fehérvár magyar válogatott jégkorongozója

A klub a honlapján jelentette be, hogy a 38 éves kanadai-magyar támadó a 2023-24-es szezonban érvényes szerződésének felbontására kérte. Sarauer tíz évvel Székesfehérvárra érkezése, és az osztrák ligában lejátszott közel 500 mérkőzése után döntött a visszavonulás mellett.
Visszavonulok attól a sporttól, amit imádok. Az elmúlt hetekben éreztem, valami hiányzik a nyári felkészülésem alatt, és ekkor tudtam, eljött az idő, hogy befejezzem. Tíz éve fogadtatok be a csodás városotokba és országotokba, ami nemsokára az otthonommá vált
– állt a közleményben, amelyben Szélig Viktor is búcsúzott a fehérvári klasszistól.
„Nem titok, beszéltünk arról is, hogy visszavonulását követően a szervezeten belül marad és a szakmai stábban folytatja a munkát, sajnos ez most nem valósul majd meg. A klub nevében csak a legjobbakat kívánjuk Andrewnak, a továbbiakban sok sikert kívánunk egykori játékosunknak” – mondta az együttes általános igazgatója.
Sarauer 2013-ban érkezett a székesfehérváriakhoz és négy évet töltött az együttesnél, majd egy évet Villachban játszott, de 2018-ban visszatért és további hat szezonon keresztül erősítette a csapatot.
Két évvel Magyarországra érkezése után tette le a magyar állampolgársági esküt, és tagja volt a Krakkóban feljutást ünneplő magyar válogatottnak is, majd több éven át stabil tagja maradt a nemzeti együttesnek, írta az MTI.The post Visszavonul a Fehérvár magyar válogatott jégkorongozója first appeared on 24.hu.

Related posts

Fekete-Győr szerint fifty-fifty, hogy marad-e a Momentum elnöke

MOCOHU

Tényleg rátámadna a világra Észak-Korea?

MOCOHU

Madonna lánya saját keresetéből fizette az egyetemi tandíját

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This