20.2 C
Budapest
April 27, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
bluettiMAGYARORSZÁGTech

Bluetti Prime Day akciók – A legjobb power station ajánlatok

Július 12. 23:59-ig verhetetlen áron vásárolhatjátok meg a Bluetti termékek széles választékát, köztük az AC200P, AC300+B300 és AC60+B80 modelleket az Amazonon vagy a Bluetti weboldalán. Akár szabadtéri kalandra készültök, akár megbízható áramforrást kerestek otthonotokba, a Bluetti gondoskodik rólatok.

AC200P – Tökéletes választás a hálózaton kívüli élethez (1499 €)
Ha lelkes lakóautósok vagy furgonos utazók vagytok, az AC200P tápegységnek lesz számotokra a legjobb energiatárolási megoldás. A 2000 Wh kapacitású akkumulátorral és egy erőteljes 2000 W-os váltóáramú kimenettel (4800 W csúcsteljesítmény) rendelkező AC200P szinte minden lakókocsis készüléket képes kezelni az úton, így nem kell kempinghelyekre vadászni, hogy feltöltsétek az aksikat. A fagyasztó frissen tartja az élelmiszereket, a légkondicionáló hűvösen tartja az autót és az elektronikai eszközök mindig fel vannak töltve a szabadtéri szórakozáshoz.
Ráadásul lenyűgöző, 700 W-os napelemes töltéssel rendelkezik, így még távoli helyeken sem maradtok energia nélkül. Az belső égésű motoros áramfejlesztőkkel ellentétben ez a napelemes generátor zaj és káros kibocsátások nélkül használható autóban és sátorban. Az AC200P a maga nemében rendkívül költséghatékony mobil tápegység, figyelembe véve az általános teljesítményét.

AC300 & B300 – Energia a házban és azon túl (3399 €)
Az AC300 power egy igazi mérföldkő az otthoni energiaellátásban, ha áramszünetekről és vészhelyzetekről van szó. Az AC300 erős, 3000 W-os váltakozóáramú kimenettel (6000 W csúcsteljesítmény) és 16 különböző porttal büszkélkedhet, így a legtöbb háztartási készüléket képes ellátni energiával, a hűtőszekrénytől a mikrohullámú sütőig mindent.
Ráadásul nem kell aggódnotok a fájlok elvesztése miatt, ha otthonról dolgozva hirtelen elmegy az áram. Az AC300 szünetmentes tápellátás (UPS) funkcióval van felszerelve, és 20 ms alatt képes átkapcsolni a hálózati áramról az akkumulátoros üzemmódra.
Ha az AC300-at kibővítitek 4 darab B300-as egységgel, akkor egy egész ház napokig tartó áramellátásához elegendő, 12 288 Wh teljesítményű energiatároló áll rendelkezésetekre. Az AC300 LiFePO4 akkumulátorokat használ, amelyek élettartama több mint 3500 ciklus. Ez legalább 10 éves használatot jelent napi egy teljes lemerítés mellett.

EB3A, EB55 és EB70 – Hordozható áramforrás kempingezéshez, 249 €-tól, akár 150 € megtakarítással
A mobil áramellátás nélkülözhetetlen a kempingezők és a természetkedvelők számára, hogy a kültéri kikapcsolódás közben is elérhetőek maradjanak. A Bluetti éppen ezért kínálja az EB3A, EB55 és EB70 készülékeket. Ezek a kompakt, hordozható tápegységek különböző kapacitásúak, 268 Wh-tól 716 Wh-ig, különböző igényeknek megfelelően.
A több aljzattal, többek között 230 voltos hálózati csatlakozókkal, USB-portokkal, autós csatlakozókkal és még vezeték nélküli töltőpadokkal is felszerelt tápegységek segítségével a kempingezéshez szükséges eszközök áramellátása folyamatosan biztosítva lesz. A 4,6 és 9,7 kg közötti súlyukkal kiváló vészhelyzeti áramforrásként is szolgálnak. Az EB3A például akár 25-ször is képes feltölteni egy iPhone 12 készüléket és akár 30 órán keresztül is képes egy 5 W-os lámpát táplálni energiával.
AC180 – Még több szabadtéri lehetőség, 999 €-tól, akár 200 € megtakarítással
A nyár a legjobb időszak a tengerparti kempingezéshez, horgászáshoz, csónakázáshoz, terepjáráshoz és más olyan szabadtéri tevékenységekhez, ahol valószínűleg vizesek lesztek. A Bluetti legújabb, AC180-as kiadásával nem kell többé aggódnotok az áramhiány miatt útközben.
Az AC180 egy 1800 W/1152 Wh teljesítményű „erőmű”, amely könnyen hordozható, mégis nagyteljesítményű. Az AC180 támogatja az 500 W-os napelemes töltést és az 1440 W-os, gyors AC töltést, amely 45 perc alatt 0-ról 80%-ra tölti a telepet. Emellett kompatibilis a B80, B230 és B300 extra akkumulátorokkal is a nagyobb kapacitás elérésének érdekében, így még sokoldalúbb az eszköz. Nem csoda, hogy bevezetése óta számos pozitív visszajelzést kapott a piacról.
A Bluetti Prime Day vásár egy kiváló lehetőség a számotokra, hogy akár 32%-os kedvezménnyel vásároljatok csúcsminőségű energiatároló eszközöket. Ne hagyjátok ki ezeket a 48 órára korlátozott, hihetetlenül kedvező ajánlatokat, hogy a lehető legtöbbet spórolhassatok. Ráadásul minden bizonyos érték feletti vásárlás, nevezetesen 1500 €, 2000 €, 2500 €, 3000 € elköltése után, ingyenes ajándékokat kaptok. A július 10. és július 12. között leadott rendelésekért ötször annyi Bluetti Bucks-ot kaptok, amelyet kuponokra és ajándékokra válthattok be. További részletekért látogassatok el a https://www.bluettipower.eu/pages/prime-day weboldalra.
A Bluettiről
A Bluetti megalakulása óta elkötelezett a fenntarthatóság és a zöld energiamegoldások előmozdítása mellett. Azáltal, hogy környezetbarát energiatárolási megoldásokat kínál beltéri és kültéri használatra egyaránt, a Bluetti célja, hogy kivételes élményt nyújtson otthonaitokban, miközben hozzájárul bolygónk fenntartható jövőjéhez is. Ez a fenntartható energia iránti elkötelezettség segített a Bluettinek abban, hogy több mint 110 országban elérhetővé tegye a termékeit, és világszerte több millió ügyfél bizalmát elnyerje.
További információkért látogassatok el a Bluetti a www.bluettipower.eu oldalára.The post Bluetti Prime Day akciók – A legjobb power station ajánlatok first appeared on 24.hu.

Related posts

Szankciókat sértve vásárolt Beverly Hills-i lakásokat az orosz ügynök

MOCOHU

Megújul a fél évszázada üresen álló egykori Népgőzfürdő környezete

MOCOHU

Tökéletes állapotú ókori szekérre bukkantak Pompeiinél

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This