19.1 C
Budapest
September 28, 2023
2020 – 2023 © MO.CO.HU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
Belföldbűnügycserbenhagyásos gázolásittas járművezetésMAGYARORSZÁGnagykőrös

Bocsánatot akart kérni a súlyosan megsérült nőtől az ittas cserbenhagyó, de az elhajtotta

Hamarosan vádat emelhetnek azzal a nagykőrösi fiatallal szemben, aki közel két évvel ezelőtt elütött egy szabályosan közlekedő gyalogost Nagykőrösön, majd sorsára hagyta. Az idős asszony maradandó fogyatékosságot szenvedett.

A 21 éves B. Bálint a Ceglédi úton haladt, amikor amikor egy körforgalomból kihajtva, nem biztosított elhaladási elsőbbséget a zebrán átkelő 71 éves asszonynak, és elütötte. A sofőr nem nyújtott segítséget a nőnek, és az adatai hátrahagyása nélkül elhagyta a helyszínt.

A gyalogost súlyos sérülésekkel vitték kórházba, ahol megoperálták, az igazságügyi orvosszakértő véleménye szerint, az asszony jobb oldali combnyaktörése maradandó fogyatékossággal gyógyult.

police.hu

A fiatalt fél órán belül elkapták és megbilincselték. A vele szemben alkalmazott teszter 0,89 mg/l értéket mutatott, ezért mintavételre előállították. Az eljárásban kirendelt igazságügyi vegyészszakértő megállapította, hogy az első alkalommal levett vérminta etil-alkohol koncentrációja 1,67 g/l, míg a másodiké 1,46 g/l volt a férfi szervezetében.

B. Bálint nem volt beszédes kedvében a kihallgatásakor, és megtagadta a vallomástételt. Később azt mondta, személyesen kereste fel az asszonyt, hogy bocsánatot kérjen tőle, de a nő nem volt hajlandó szóba állni vele.

A rendőrök bevonták a fiatal jogsiját, és segítségnyújtás elmulasztása bűntette, valamint maradandó fogyatékosságot eredményező járművezetés ittas állapotban bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást ellene. A nagykőrösi zsaruk lezárták a nyomozást, így már az ügyészségen van az ügy.

The post Bocsánatot akart kérni a súlyosan megsérült nőtől az ittas cserbenhagyó, de az elhajtotta first appeared on 24.hu.

Related posts

Műanyagjurták tömegét építette a Mészáros-cég 4,5 milliárdból a Balaton mellé

MO.CO.HU

Meghalt egy ember a Corvin-negyed megállónál, a 3-as metró felújítása közben

MO.CO.HU

Nagyüzemben gyártotta a hamis BKK bérleteket két jóbarát, több tízmilliós kárt okoztak

MO.CO.HU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This