15.5 C
Budapest
September 29, 2023
2020 – 2023 © MO.CO.HU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
budapestMAGYARORSZÁGSzórakozás

Kedvezményekkel, programlehetőségekkel és friss hírekkel vár az ÉnBudapestem applikáció!

Az applikáción keresztül Budapest egészen új arcait ismerhetjük meg: közelebb kerülnek hozzánk a főváros kulturális intézményei, és olyan szolgáltatásokról kaphatunk hírt, amelyekről elképzelhető, hogy eddig nem is hallottunk. De nem csak ezért éri meg letölteni az appot! A regisztrációval ugyanis jogosultak leszünk mindenféle kedvezményre, amelyeket beválthatunk valamelyik fővárosi fenntartású intézményben.

A regisztrálók 20 százalékos kedvezménnyel válthatnak jegyet a Budapesti Történeti Múzeumba, a Budapesti Art Mozik vetítéseire, a Trafó előadásaira. A Fővárosi Szabó Ervin Könyvtárba is jutányos áron válthatunk bérletet, és fokozatosan egyre több fővárosi cég csatlakozik a kezdeményezéshez. Júniustól 5-től az app felhasználói kedvezménnyel léphetnek be valamely fővárosi gyógyfürdőbe és a strandokra, de hamarosan a Fővárosi Állat- és Növénykertbe is engedménnyel válthatnak jegyet.

2023.04.29. Budapesti majális a Városháza parkban.

Az ÉnBudapestem app elérhető iOS és Android alapú telefonokon. A regisztráció ingyenes, de csak budapesti lakcímmel lehetséges, hiszen az alkalmazás célja, hogy a városlakók kiélvezhessék városuk nyújtotta szórakozási és kulturális lehetőségeket.

A gazdasági válság mindannyiunk életét felborította. A Fővárosi Önkormányzat intézményeit kevesebben látogatták az elmúlt időszakban, hiszen a városlakók is nehéz helyzetbe kerültek. De az ÉnBudapestem applikációval most újra elérhetővé válik a kultúra, a kikapcsolódás és a szórakozás, valamint a regisztrálók mindig számíthatnak időszakos kedvezményekre, ajándékokra.

 

Töltsd le telefonodra az applikációt! Regisztrálj, és használd ki a 150 éves város nyújtotta szórakozási lehetőségeket! Fedezd fel újra Budapestet!

Bővebb információ: https://enbudapestemapp.hu.

Kezedben a főváros! – animációs videó:

The post Kedvezményekkel, programlehetőségekkel és friss hírekkel vár az ÉnBudapestem applikáció! first appeared on 24.hu.

Related posts

Nem adják ki A Grincs szerzőjének 6 könyvét többet, mert rasszista sztereotípiákat tartalmaznak

MO.CO.HU

Felépült a koronavírusból egy 116 éves apáca

MO.CO.HU

Az okostévék után itt vannak az okosmonitorok

MO.CO.HU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This