8.3 C
Budapest
March 28, 2024
2020 – 2024 © MO.CO.HU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
asusMAGYARORSZÁGSzórakozás

ROG Ally: Korlátlan játék, bárhol és bármikor

Bemutatjuk a ROG Ally-t, a Republic of Gamers első kézikonzolját, amely három pillérre építkezve nyit új fejezetet a hordozható gaming világában. A vadonatúj ROG Ally ugyanis egy mindössze 608 grammos, ergonomikus és egyedi formában egyesíti a csodás vizuális élményhez szükséges hardveres erőt, a Windows 11 által kínált rengeteg lehetőséggel és a ROG sokéves szakértelmével a lehető legjobb játékélmény érdekében. Ez a kombináció biztosítja, hogy eddig nem tapasztalt játékélményben és szabadságban legyen részed bárhol is jársz. Többet soha nem fog unalmasan telni az ingázás, megfuthatod a leggyorsabb kört a kanapén ülve és kedvenc játékosoddal lőhetsz bombagólt a medencében hűsölve.

Asus

Kedvenc játékaid és alkalmazásaid zökkenőmentes futtatásáról a vadonatúj, nagy teljesítményű AMD Z1 Extreme APU, 16GB 6400MHz-es LPDDR5 DRAM és az ultragyors PCIe Gen 4 SSD gondoskodik. A tárhely tovább bővíthető egy Micro-SD kártyaolvasónak köszönhetően, a csatlakozók között pedig megtalálható a ROG XG Mobile, mellyel kimagasló grafikai erővel ruházható fel az új kézikonzol. A ROG XG Mobile ugyanis a számos extra csatlakozó mellett akár egy NVIDIA GeForce RTX 4090-es grafikus kártya erejével is felruházhatja a ROG Ally-t, mely könnyedén felveszi a versenyt a játékosoknak szánt laptopokkal és asztali számítógépekkel.

Korlátlan szórakozás reggeltől estig

A kimagasló játékélményhez nem csak az erős hardver járul hozzá, hanem a 120Hz-es képfrissítéssel és Gorilla® Glass védelemmel felvértezett, 7 hüvelykes Full HD érintőképernyő is, melynek 500 nites fényereje garantálja, hogy a szabadban is tűpontos lesz a célzásod. A vezérlőgombok elhelyezését és formáját a ROG mérnökei éveken át tesztelték, így a 608 grammos súly mellé egy hosszú órákon át is kényelmesen tartható formavilág és precíz kezelőszervek társultak.

Asus

A ROG Ally nem csupán kézikonzolként vethető be. A dobozban mellékelt állványra helyezve és a televízióhoz csatlakoztatva klasszikus konzolos élményben lehet részed, néhány kontroller csatlakoztatásával pedig az egész család felhőtlenül szórakozhat. A Windows 11-es operációs rendszernek köszönhetően egy laptopot vagy egy asztali számítógépet is könnyedén kiválthat a ROG újdonsága. Nem csak a dedikált XG Mobile csatlakozó használható ugyanis ki, hiszen annak USB-C portja is bevethető bármilyen kiegészítőhöz, így könnyedén lehet hozzá perifériákat és monitort csatlakoztatni. Képzeld el, hogy hazaérve és az asztal elé ülve mindössze egy kábel elegendő ahhoz, hogy komplett PC-s élményben legyen részed.

A ROG Ally modern hardvere nem csak játékban, hanem szórakozásban, tartalomfogyasztásban és akár munkában is kihasználható. Az irodai alkalmazások mellett a könnyed grafikai feladatok és az általános felhasználói szoftverek is stabil környezetre lelnek. Természetesen menet közben sem kell csak játékra használni az eszközt, hiszen a bármikor elindítható az összes telepített alkalmazás, így gyerekjáték a böngészés, a YouTube és Twitch nézés vagy éppen az e-könyv olvasás.

Asus


Szabd személyre és éld át

Az ASUS mérnökei sokéves tapasztalattal rendelkeznek a laptopok, okostelefonok és asztali megoldások piacán, így jól tudják, hogy a hardveres adottságokat optimálisan kihasználó szoftveres környezetre van szükség. A Windows 11 által kínált szabadság remek alapot nyújt szinte bármilyen alkalmazás és játék telepítésére, azonban ezeket általában különféle platformokról érik el a felhasználók. Az Armoury Crate SE szoftvernek köszönhetően nem csak a ROG Ally kezelőszervei szabhatóak személyre, hanem egy helyről indítható az összes játék, függetlenül attól, hogy azok éppen a Steam, az Xbox Game Pass vagy akár az Epic Games fiókhoz vannak rendelve.

Természetesen nem maradt le a szintén saját ízlésedre szabható Aura Sync RGB világítás sem, a Command Center segédalkalmazás pedig mindig kéznél lesz ahhoz, hogy optimalizáld a teljesítményt, bekapcsold a képernyőrögzítést vagy éppen megtudd, hogy hány fps-sel fut a kedvenc játékod. A ROG Ally bekapcsológombja ujjlenyomat-olvasóként is funkcionál, így adataid és játékaid mindig biztonságban lesznek. A Windows Hello támogatás ráadásul biztosítja a több felhasználói fiók létrehozásának lehetőségét, így a családból többen is használhatjátok a készüléket, hiszen bejelentkezés után mindig a saját adataid, beállításaid és alkalmazásaid állnak majd rendelkezésedre. A vadonatúj kézikonzol természetesen a szülőknek is rengeteg beállítást kínál, így teljes kontroll építhető ki az alkalmazások, a költések és a felhasználási idő terén.

A feledhetetlen játékélményt és hihetetlenül sokoldalú felhasználást biztosító ROG Ally már előrendelhető a hivatalos ASUS Eshop-ban.

The post ROG Ally: Korlátlan játék, bárhol és bármikor first appeared on 24.hu.

Related posts

Az újabb három kvótával lassan kimaxolják a tokiói keretet kajak-kenusaink

MO.CO.HU

Ez lesz az utolsó karácsonyom? Szerintem igen

MO.CO.HU

Jövő júliusban indul a termelés a gyulai Airbus-gyárban

MO.CO.HU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This