8.3 C
Budapest
April 24, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
BelföldlidlMAGYARORSZÁG

Grilleznél? Kezd a Lidl-lel!

Ahogyan az idő melegszik, úgy vágyunk egyre jobban a szabadban lenni, a szabadban enni. A Lidl erre az időszakra is kiemelten készül minden évben. Ahogy már az áruházlánctól megszokhattuk, minőségben és kínálatban sem köt kompromisszumot. Idén ezért a grillhúsok választékát 70%-kal növelték meg, a tavalyi évhez viszonyítva, hogy mindenki megtalálja a kedvére valót.  A magas minőségű és kedvező árú, több mint 50 terméket magában foglaló szortimentben most új termékek és újfajta ízesítések is megtalálhatóak lesznek.

Lidl

A szárnyas, a sertés és a marhahús kedvelői is hatalmas kínálatból választhatják ki a kedvencüket.

Különféle marinádozott csirke- és kacsamellfilék, csirkeszárnyak és combok, csirkecombsaslik, pulyka grillkolbász és csirke hamburger is színesítik a szárnyashús palettát.

Lidl

A sertés és marhahúsokből készülő grill termékek között pedig ott lesznek a hűtőpultban a grillkolbászok, a grillhurka, és a sütőkolbász is. A Balkán jellegzetes csevapcsicsája mellett nem maradhat el a marinádozott sertéstarja és sertéskaraj, a magyaros ízesítésű császárszalonna vagy éppen egy jó szaftos marhacomb sem. Ha pedig valami még különlegesebbet szeretnénk készíteni a Wagyu marha hamburger húspogácsát érdemes kipróbálni.

Tavaly már nagy népszerűségre tett szert a Lidl saját márkás Grill&Fun termékcsaládja. Ezeket a termékeket az idén sem kell nélkülöznünk a kerti partikon.

Lidl

A sertés grillkolbász partymix, a sertés grillrudacskák, a mini grillkolbászok kihagyhatatlan elemei a szabadban sütésnek, ezért idén a sertés grillkolbász újféle, fokhagymás és szarvasi ízesítéssel is kóstolásra vár.

Ne feledkezzünk meg a halakról sem! Fantasztikus grillvacsorát készíthetünk a grill lazacfiléből, a füstölt lazac filéből, a garnélanyársból, a kardhal filéből és a hekk medalionból is.

Lidl

A tökéletes eredmény érdekében azonban fontos, hogy körültekintően válasszuk ki a különféle hozzávalókat. A Lidl nagy hangsúlyt fektet arra, hogy termékei kiváló minőségűek legyenek, és hogy minél nagyobb arányban magyar beszállítóktól érkezzenek. Ennek köszönhetően a szortiment döntő többsége hazai termék, amely nem csak a kiváló minőségre jelent garanciát, de a magyar gazdaság szempontjából is előnyös.

Miután kiválasztottuk a megfelelő grillhúsokat, tegyünk még egy kört a helyben sütött ropogós pékáruk és a friss zöldségek irányába. A több mint 80 féle helyben sütött pékáru között biztosan megtaláljuk kedvencünket, amivel még gazdagabbá tehetjük a szabadban sütött ételeinket. A Lidl zöldségespultjából pedig nem lesz nehéz köretet választani az ínycsiklandó húsok mellé. Hetente legalább 150-féle friss zöldség és gyümölcs várja, hogy az asztalra kerüljön a többi finomság mellé.

Íme néhány recept Széll Tamástól, a Lidl séfjétől, akitől a grillezéshez, smokerezéshez elengedhetetlen tuti szárazpác, avagy a BBQ rub elkészítését is elleshetjük.

Lidl

The post Grilleznél? Kezd a Lidl-lel! first appeared on 24.hu.

Related posts

Soha nem látott méretű globális maffiát lepleztek le Nigériában

MOCOHU

Karácsony orosz szálat lát a Városháza-ügy mögött

MOCOHU

Száguld az infláció, úgy döntöttek, levágnak hat nullát a bankjegyek végéről Venezuelában

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This