5.9 C
Budapest
April 25, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
BelföldMAGYARORSZÁGvasco

Ön is tervezi a nyaralását már? Induljon útnak a Vasco fordítóval!

Vasco

Kifogástalan megjelenés, letisztult dizájn, jól látható kijelző, egyszerű használat, tűpontos fordítás hanggal, extra és egyedi funkciók. Röviden ezek jellemzik a Vasco Translator V4 fordítógépet.

A Vasco Electronics nagy múltú gyártói tapasztalattal piacvezető szerepet tölt be a hangalapú fordítógépek iparágában. Az Európai Unióban tervezett és programozott termékről van szó, amely rendelkezik magyar nyelvű ügyfélszolgálattal, budapesti mintabolttal, valamint természetesen magyar nyelven is beszél. A Vasco Electronics termékeit Európa-szerte közintézmények, például kórházak, rendőrkapitányságok és oktatási intézmények is használják a készülék csúcsminősége és megbízhatósága miatt.

Ki áll a forradalmi és díjnyertes Vasco Translator V4 fordítógép mögött?

Vasco

A gyártó, a Vasco Electronics egy európai-amerikai cég, amely 2008 óta van a piacon. Azóta a Vasco beszédfordítók számos rangos nemzetközi díjat elnyertek (pl. Mobile World Conference GLOMO Award, Red Dot Design Award és New York Product Design Award 2021).

A Vasco készülékeket nem csak az utazók és üzletemberek értékelik; gyakran használják a közszolgálatban és a mentőszolgálatoknál is.

A fordítógépek szakértője rendszeres kiállító olyan nemzetközi technológiai vásárokon, mint a berlini IFA vagy a Las Vegas-i CES.

Nyelvzseni a zsebben

Intenzíven megtapasztalni egy külföldi országokat, elmerülni teljesen más kultúrákban, és közelebbről megismerni az ottani embereket – ez az, amiről álmodozunk. De kevesen váltják valóra ezt az álmot. Mert míg a világ egyes részein lehet boldogulni egy kis angollal, sok lenyűgöző ország megköveteli a helyi nyelv ismeretét.

Vasco

Ki szeretne minden utazás előtt hosszas nyelvtanfolyamokat elvégezni, vagy szótárhegyeket magával vinni? A megoldást az elektronikus fordítógépek jelentik, amelyek szinte minden kívánt nyelvet spontán módon és pillanatok alatt lefordítanak.

A legújabb eszközök lenyűgöző képességekkel rendelkeznek: a beszéd alapú nyelvi fordítással könnyedén eltüntetik a nyelvi akadályokat.

A Vasco Electronics csúcsminőségű beszédfordító  segítségével Ön is meggyőződhet róla, hogy az ilyen készülékek milyen egyszerűen, intuitíven használhatók és sokoldalú támogatást nyújtanak külföldön. Ezeket az egyedi funkciókat személyesen is kipróbálhatja a Vasco Electronics Budapest mintaboltjában.

Fordítson nyelveket ingyenes internetkapcsolattal a beépített SIM-kártyának köszönhetően

A Vasco nyelvi fordítók egyértelmű előnye az élethosszig tartó ingyenes és korlátlan internet-hozzáférés, amely közel 200 országban érhető el. Hogy hogyan működik? Ez a beépített SIM-kártyának köszönhetően lehetséges, amely világszerte kapcsolatot létesít a mobilhálózat-szolgáltatókkal.

Miért olyan fontos ez? A legújabb, mesterséges intelligenciát használó rendszerek nyelvi fordítások csak online kapcsolattal érhetők el – külföldön pedig magas roaming költséggel működnek. Egy ingyenes internetkapcsolattal rendelkező fordítógép használata tehát lényegesen kedvezőbb, mint egy mobilalkalmazás használata. A Vasco Electronics az egyetlen fordítógép, amely ingyenes internetet biztosít a fordításokhoz.

Fordítson le 108 nyelvet 96%-os fordítási pontossággal

Nyelvtudás nélkül utazik külföldre? Még belegondolni is rossz, mi történhet, ha nem érti meg a repülőtéri bejelentéseket, a taxisofőrt, vagy netán az orvost, miután megcsípte egy medúza a tengerparton. Arról nem beszélve, hogy jobb elkerülni, hogy olyan ételt rendeljen az étteremben, amire allergiás lehet. Ilyen esetekben elengedhetetlen a megbízható, pontos és gyors fordítás.

A Vasco Translator V4 fordítógép összesen 108 támogatott nyelven működik, beleértve a dialektusokat és változatokat (például a brit angolt vagy a kanadai franciát). A készülék ezt nem csak 96%-os pontossággal, de fél másodpercnél is rövidebb idő alatt lefordítja. A fordítás kiejtése érthető és pontos – és valóban hasonlít egy anyanyelvi beszélőhöz.

Értse meg a környezetét, fordítson fényképeket

Vasco

Legyünk őszinték – szeretünk elmerülni egy idegen ország kultúrájában és szokásaiban, de az is nagyszerű érzés, hogy bizonyos helyzetekben magabiztosan tudunk eligazodni, amitől kicsit otthonosabban érezzük magunkat. A beszédfordító képes lefordítani az elkészült fényképet, vagy például az étlapokat, táblákat, menetrendeket vagy figyelmeztetéseket.

A készülék automatikusan elvégzi Ön helyett a fordítást – készítsen egy képet, és a fordítógép az Ön anyanyelvén, magyarul mutatja a szöveg jelentését. A fotófordítás nagyban megkönnyíti az utazást, mivel hatékony és gyors – néhány másodperc múlva a lefordított tartalom megjelenik a képernyőn.

Vasco

Csoportos beszélgetések fordítása

A képfordító funkció nem az egyetlen kiemelkedő tulajdonsága a Vasco Electronics beszédfordító eszköznek. Itt érdemes megemlíteni a MultiTalk alkalmazást, amely lehetővé teszi a csoportos beszélgetések fordítását. Ez a funkció pl. rendkívül hasznos nemzetközi utazási csoportokban vagy céges találkozókon, ahol minden résztvevő más nyelven beszél. A projektmunka egy nemzetközi csapatban? Mély beszélgetések különböző nemzetiségű baráti társaságban? Mindez gyerekjáték a beszédfordító használatával!

Vasco

Piacvezető technológiai a fordításban

A Vasco fordítógép szoftverét rendszeresen frissítik, ezért a fordítások mindig a legmagasabb minőségben elérhetők. A cég folyamatosan fejlődik, és minden egyes nyelvpár esetében piacvezető technológiát alkalmaz a 10 fordítómotornak köszönhetően, hogy biztosítsa az összes nyelvi fordítás színvonalát. Egyszerűen csak töltse le a legújabb frissítéseket közvetlenül a készülékére – természetesen ingyenesen.

Beszédfordító egyszerű és intuitív kezeléssel

Nemcsak a technológiával együtt felnőtt fiatalabb generációk, hanem az idősebbek is egyre többen szeretnének utazni. Gyakran elriasztja őket a nehezen elsajátítható technológiájú, modern eszközök használata. A Vasco Translator V4 fordítógép viszont nagyon egyszerűen használható. Egyszerű és intuitív felhasználói felülettel rendelkezik. A nagy, 5 hüvelykes képernyőnek köszönhetően a készülék összes nyelvi fordítása világos és könnyen olvasható.

Strapabíró külső és erős akkumulátor

Egy igazi utazás mozgalmas. Bármi könnyen leesik a földre, vizes vagy piszkos lesz. De nincs ok az aggodalomra a Vasco Translator V4 fordítógép esetében, mivel ütésálló, cseppálló és porálló is! Ez a készülék minden kedvezőtlen körülménynek ellenáll, legyen az időjárás vagy mozgalmas élethelyzet. Kirándulás a hegyekbe vagy utazás a tengerhez? Semmi gond, a nyelvi fordító sérülése gyakorlatilag lehetetlen, még a legvadabb utazási kalandokon is. A strapabíró eszköz emellett rendkívül praktikus – kicsi és minden zsebben elfér. A hosszú élettartamú akkumulátornak köszönhetően a beszédfordító bármikor, több napig is használható egyetlen feltöltéssel.

Erőteljes hangzás a tisztán érthető beszédfordítás kulcsa

Zajos utcák, forgalmas piacok és forgalmas repülőterek – gyakran nehéz idegen nyelven beszélgetni. A Vasco Translator V4 fordítógép nyelvi fordító zökkenőmentes szórakozást biztosít még zajos környezetben is. Erőteljes hangszórókkal rendelkezik, amelyek jóval a normál beszélgetés zajszintje feletti teljesítményt nyújtanak – akár 99 decibel hangerővel! A háttérzaj sem okoz gondot, mert a Vasco Translator V4 mikrofonja akár 99%-ban is elnyomja az ilyen zajokat.

Győződjön meg Ön is a fent említett funkciókról, a magas minőségről és a kiváló teljesítményről a  Vasco Electronics Budapest mintaboltjában. Próbálja ki Ön is a legújabb Vasco Translator V4 fordítógép egyedülálló funkcióit, tesztelje le Ön is éles helyzetben.

Az új Vasco Translator V4 fordítógép 5% kedvezménnyel kapható a 24.hu olvasóinak a 24HU5 kuponkóddal.

The post Ön is tervezi a nyaralását már? Induljon útnak a Vasco fordítóval! first appeared on 24.hu.

Related posts

Párttársai is New York állam kormányzójának lemondását követelik

MOCOHU

Egy dinoszaurusz megkövesedett bőrére bukkantak

MOCOHU

A keleti országrészben nőtt a koronavírus koncentrációja az elmúlt héten

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This