8.3 C
Budapest
April 24, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
Élet-Stílusmachine gun kellyMAGYARORSZÁGmegan fox

Hetek óta a szakításukról szólnak a hírek, most mégis együtt fotózták le Megan Foxot és Machine Gun Kelly-t

Februárban indult el a szóbeszéd, hogy véget ért Megan Fox és Machine Gun Kelly közel három éves kapcsolata. A színésznő akkor minden olyan fotót letörölt az Instagram-oldaláról, amelyen vőlegénye szerepelt, és egy sokat mondó posztot is megosztott, melyben Beyoncé Pray To Catch Me című, megcsalásról, illetve annak felfedezéséről szóló dalából idézett. Később aztán újabb bejegyzést tett közzé, amiben azt állította, nem avatkozott be harmadik fél a kapcsolatba, azonban már ez sem elérhető a profilján. Sokan azt is árulkodó jelnek vették, hogy Fox nem viselte a zenésztől kapott jegygyűrűt a Vanity Fair Oscar-partiján.

Most újabb fordulat történt az ügyben, a párost ugyanis Hawaii-on fotózták le együtt, az ottani Four Seasons hotelben. A TMZ képeket is közölt közös vacsorájukról. Szemtanúk beszámolója szerint nem volt köztük semmilyen fizikai kontaktus, ami korábban nem volt jellemző rájuk. Állítólag egy órát töltöttek a szálloda éttermében, majd a tengerpart felé sétáltak.

Kapcsolódó
Megan Fox vörös hajat villantott az Oscar-partin, el is játszhatja Mary Jane-t egy Pókember-filmben

Lehet, Machine Gun Kellytől tanulta a hajfestést, ő változtatta naponta a hajszínét.

The post Hetek óta a szakításukról szólnak a hírek, most mégis együtt fotózták le Megan Foxot és Machine Gun Kelly-t first appeared on 24.hu.

Related posts

Csodájára járnak a kis falu karácsonyi házának

MOCOHU

Az inváziós fajok ellen fegyver lehet a legeltetés

MOCOHU

Raktárépületek égnek Devecserben, ötven tűzoltó érkezett a helyszínre

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This