10.5 C
Budapest
April 19, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
BelföldMAGYARORSZÁGxella

Hosszútávon fenntartható és értékálló befektetés

Az Ytong pórusbeton ma már a „fehér tégla” szinonima kifejezéseként szerepel a köznyelvben. Természeténél fogva kiváló hőszigetelő, mert millió apró pórusba zárt levegőt tartalmaz, így egyes termékcsaládoknál kiegészítő hőszigetelésre sincs szükség. E mellett optimális nyomószilárdságú, A1-es tűzvédelmi osztályba sorolt, nem éghető minőségi falazó anyag.  Az Ytong elemek homogén anyagszerkezetéből adódóan a különböző csomópontoknál nem alakul ki hőhíd, így biztosítva az alacsony hőveszteséget és fűtési energiaszükségletet.

Xella

Kiváló hőszigetelő képességével – egy rétegben – egyedülálló a hazai falazóelem piacon, továbbá az építőanyagok között éllovasnak tekinthető a CO2-kibocsátás csökkentésében, az egészséges lakóklíma megteremtésében és a hosszú távú fenntarthatóság területén. Egyedüliként rendelkezik „Környezetbarát Védjegy” tanúsítással, amely igazolja a vállalat környezettudatos elhivatottságát. A vállalat célja, hogy megóvja a környezet értékeit, csökkentse tevékenysége ökolábnyomát, úgy, hogy minimalizálja a termékek előállítása során felmerülő károsanyag-kibocsájtás mértékét.

Xella

Az Ytong Lambda 37,5 cm termék használatával a követelményekhez képest is magasabb hőszigetelő képességű falakat (U=0,22 W/m2K) építünk úgy, hogy eközben nem generálunk – esetleg nem átgondolt kiegészítő hőszigetelés beépítésével – páratechnikai problémákat sem. A vállalat fontos stratégiai jellemzője, hogy folyamatosan felméri az aktuális piaci igényeket, és ennek megfelelően reagál. Innovációs termékfejlesztés és gyártásoptimalizálás eredményeként kibővült az Ytong Lambda termékek szortimentje egy 45 cm elemvastagsággal. Az Ytong Lambda 45 cm egyrétegű energia hatékony falszerkezet növeli a beruházás értékét, hisz már most megfelel a jövőre tervezett szigorodó energetikai előírásoknak (U=0,19 W//m2K). Az Ytong Lambda 50 cm széles elemeivel már passzívházak mutatóihoz közelítő (U=0,16 W/m2K) hőszigetelő képességű falazatok építhetők egyetlen munkafolyamattal, ami ebben a munkaerőhiányos időkben igen hasznos. Könnyen, gyorsan megmunkálható, mely lehetővé teszi a szerkezetépítés minőségének javítását. Az innovatív termékek alkalmazása hosszútávon fenntartható és értékálló befektetést biztosít.

Xella

Bővebb információ: https://www.xella.hu/hu_HU/Ytong-falszerkezetek

 

The post Hosszútávon fenntartható és értékálló befektetés first appeared on 24.hu.

Related posts

Gázolt a vonat Székesfehérváron

MOCOHU

Rémálommá változott a nyaralás, eltűnt egy ausztrál sportoló

MOCOHU

Luxusjacht-kikötőket vizionál Palkovics a Fudan-kampusz helyén

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This