6.1 C
Budapest
April 19, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
juan carlos pastorkézilabdakézilabda bajnokok ligájaMAGYARORSZÁGmomir ilicotp bank-pick szegedpick szegedSporttelekom veszprém

Veszprémi kéziedző: Ez egy fantasztikus mérkőzés volt

„Ez egy fantasztikus mérkőzés volt, főleg védekezésben remekeltünk, nem is tudnék kiemelni senkit, ezt a csapat nyerte meg” – lelkendezett a Sport Tv kamerája előtt Momir Ilic, a Veszprém mestere, aki többször is kiemelte, szinte tökéletesen védekezett a csapata.

A válogatott kézilabdázó, Sipos Adrián már az első pillanatoktól azt érezte, mindenki, aki pályára került olyan nagyszerűen játszik, hogy csak győzelem lehet a vége.

Győzelemre készültünk és fantasztikus teljesítményt nyújtottunk. A védekezés és a kapusteljesítmény jól működött, sok lerohanásgólt szereztünk

– mondta.

A Kielcétől néhány hete igazolt olimpiai és világbajnok jobbátlövő, Nedim Remili szerint a csapat a legjobbját nyújtotta, főleg az első félidőben.

„Fantasztikus este. Az elején fontos volt, hogy a védelem megtámogatta Corralest. Azt hiszem, a DNS-ünkben van, hogy futottunk, mentünk. Ami engem illet, nem ideális szezon felénél klubot váltani, de sokat dolgoztunk azon, hogy a legjobban be tudjak illeszkedni. Egyetlen dolgot tehettem, hogy ezt a nagy bizalmat megháláltam” – nyilatkozta a végül négy góllal záró francia játékos.

A Szeged edzője, Juan Carlos Pastor nem kertelt, azt mondta, nagyon rosszul játszott a csapata.

Az első félidőben támadásban rettenetesnek voltunk, nem tudtunk helyzeteket kialakítani, amit kialakítottunk, azt nem lőttük kapura.

A sok hibát ellenfelünk kihasználta, sajnos nem voltunk a mi szintünkön. A visszavágó nagyon nehéz feladat, az lesz a célunk, hogy végig harcoljunk és nyerjünk.”

A riporter feltette a kérdést, ő lesz-e a visszavágón is az edző, amire csak annyit mondott, ő ezt várja és így készül.

Kapcsolódó
Brutális pofont kapott a Szeged a Veszprémtől a kézi BL-ben

Sohasem szenvedett ekkora BL-vereséget hazai pályán a Tisza-parti csapat.

The post Veszprémi kéziedző: Ez egy fantasztikus mérkőzés volt first appeared on 24.hu.

Related posts

Egyszerre túl sok és túl kevés a PocketBook új e-book-olvasója

MOCOHU

Tom Jones és Jamie Cullum is Veszprémbe jön jövőre

MOCOHU

Hogyan kerül egy bűnügyi zár alatt lévő szálloda Mészáros Lőrinchez, aztán Tiborczhoz?

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This