9.9 C
Budapest
April 2, 2023
2020 – 2023 © MO.CO.HU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
Élet-StílusfociMAGYARORSZÁGryan reynoldswrexham

Ryan Reynolds az öröm, a gyötrelem, az elragadtatás és az összeomlás fázisán is átment rövid idő alatt

Mint ismeretes, Ryan Reynoldsnak van egy saját focicsapata: Rob McElhenney mellett ő is tulajdonosa a Wrexham AFC-nek, mely walesi létére az angol fociligában indul. A jelenleg az ötödik vonalban szerénykedő Wrexham az FA kupában most összekerült egy nagy hallal, méghozzá a Premier League-be pályázó Sheffield Uniteddel. A Wrexham a papírformára rácáfolva végig egyenrangú ellenfele volt a sokkal esélyesebb ellenfélnek, olyannyira, hogy a lefújás előtt egy perccel 3-2-re vezetett is, ám az utolsó pillanatban a sheffieldiek egyenlíteni tudtak, ezzel elérve, hogy visszavágót játszhassanak.

Reynolds a díszpáholyban izgulta végig a rendkívül izgalmas összecsapást: bánkódott, amikor a vendégek szereztek vezetést; örült, amikor a Wrexham pár perc alatt két gólt szerezve megfordította a meccset; gyötrődött, amikor a Sheffield egyenlített, majd extatikus állapotba került, amikor a Wrexham belőtte a harmadik gólját, és úgy nézett ki, kivívja a továbbjutást – ám nem így történt, az utolsó pillanatban született egyenlítés után Reynolds látványosan összeomlott.

Oli SCARFF / AFP

A mérkőzésre érkezve a hollywoodi sztár a kezdés előtt autogramot is adott a várakozó rajongóknak, és bevallotta, hogy szeret találkozni a szurkolókkal, és a mérkőzés előtt így nyilatkozott:

Szeretek korán ideérni, mert találkozhatok néhány helyivel és néhány szurkolóval, akik évtizedek és évtizedek óta járnak ide

– idézte a Daily Mail.

Oli SCARFF / AFP

Ez egész életem legnagyobb élménye, és olyan kaland, ami semmi máshoz nem hasonlítható. Ez a klub, ez a város és minden, ami ezzel jár, egyszerűen varázslatos. Azért vagyunk itt, hogy támogassuk ezt a közösséget és a klubot, és a lehető legmagasabbra emeljük

– mondta a 46 éves színész, akire még sok hasonló élmény vár az angol alsóbb osztályokban.

The post Ryan Reynolds az öröm, a gyötrelem, az elragadtatás és az összeomlás fázisán is átment rövid idő alatt first appeared on 24.hu.

Related posts

Kánikula lesz ma is, de több helyen leszakadhat az ég

MO.CO.HU

Jamie Lee Curtis meglátogatta a Dohány utcai zsinagógát

MO.CO.HU

Két ellenzéki párt is pedofilellenes törvényt nyújt be az egyházon belüli bűncselekmények feltárására

MO.CO.HU

DMCA.com Protection Status