9.7 C
Budapest
February 23, 2024
2020 – 2024 © MO.CO.HU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
aldiárstopGazdaságMAGYARORSZÁGmennyiségi korlátozás

Egy-egy csomag az alapélelmiszerekből: az Aldi korlátozásokat vezetett be karácsony előtt

Karácsony előtt egy héttel arra kényszerült az Aldi, hogy korlátozza árstopos termékeinek megvásárolható mennyiségét. Egészen durva korlátozást vezetett be az üzletlánc.

Egy, a közösségi oldalakon terjedő fénykép szerint személyenként az alábbi korlátozásokat vezette be az Aldi.

  • Burgonya: 1 kg vagy 1 csomag
  • Olaj: 1 liter
  • Kristálycukor: 1 kg
  • Farhát: 1 tálca
  • Tojás: 1 doboz vagy 1 tálca
  • Tej: 1 liter
  • Csirkemell: 1 tálca vagy 1 csomag
  • Sertéscomb: 1 tálca vagy 1 csomag
  • Liszt: 1 kg

A Portfolio.hu szombaton megkereste az Aldi Magyarország vezetését, hogy megtudja, minden üzletre érvényese-e, miért és meddig tart a korlátozás. A lap az alábbi választ kapták:

Az ALDI szeretné biztosítani, hogy minden fogyasztó hozzájusson az árstoppos termékekhez. A vállalat beszállító partnereivel együtt figyelemmel kíséri a piaci folyamatokat és közösen jelentős erőfeszítéseket tesznek annak érdekében, hogy elérhető legyen a kínálat minden tagja, köztük az árstoppal érintett termékek is. Az utóbbi időben az áruházlánc kiemelt érdeklődést tapasztalt az árstoppal hatálya alá tartozó árucikkek iránt, ezért a személyenként megvásárolható mennyiséget 2022.12.17-től az alábbiak szerint határozta meg:

étolajból maximum 1 liter, tejből maximum 1 liter, csirke farhátból maximum 1 tálca, kristálycukorból maximum 1 kg, csirkemellből maximum 1 tálca, vagy 1 csomag, sertéscombból maximum 1 tálca, vagy 1 csomag, lisztből is maximum 1 kg, burgonyából legfeljebb 1 kg, vagy 1 csomag, tojásból 1 doboz vagy 1 tálca vásárolható meg személyenként.

A mennyiségi korlátozás minden magyarországi ALDI üzletben egyformán érvényes. Az árstoppal nem érintetett termékre az ALDI 2008 óta érvényben lévő szabályozása érvényes, amely értelmében minden termékből háztartási mennyiség vásárolható meg, hiszen az áruházlánc számára a legfontosabb cél a lakosság kiszolgálása magas minőségű és folyamatosan alacsony árú, elsősorban ALDI saját márkás termékeiből álló választékkal.

The post Egy-egy csomag az alapélelmiszerekből: az Aldi korlátozásokat vezetett be karácsony előtt first appeared on 24.hu.

Related posts

Schobert Norbi: Egy egészen más Norbit fogtok visszakapni

MO.CO.HU

Bécsi terrortámadás: az elkövető fegyverdílereit és támogatóit foghatták el

MO.CO.HU

Így halt meg Petőfi felesége

MO.CO.HU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This