15.5 C
Budapest
March 28, 2024
2020 – 2024 © MO.CO.HU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
buducnost podgoricagyőri audi eto kckézilabdaMAGYARORSZÁGnői kézilabda bajnokok ligájanői kézilabda blSport

Kölcsönmezben nyert óriási BL-csatát a Győri ETO kézicsapata

Az ötszörös BL-győztes győrieket szállító repülő pénteken vihar miatt nem tudott leszállni Podgoricában, ezért visszatért Bécsbe. Szombat reggel az ETO belement abba, hogy az eredetileg tervezett 18 helyett 20 órától játsszák le a találkozót.

A repülőjük délután fél 3-kor szállt le, de a küldöttség több tagjának nem érkezett meg a csomagja. A körülmények miatt a győriek fontolóra vették, hogy halasztást kérnek, de ehhez az európai szövetség nem járult volna hozzá. A klub közleménye szerint az is felvetődött, hogy a sérülések elkerülése érdekében nem állnak ki a mérkőzésre.

Mint írták, szilárdan hisznek abban, hogy a mérkőzéseknek a pályán kell eldőlniük, ezért minden hátráltató tényező ellenére úgy döntöttek, hogy kiállnak a találkozóra.

A felirat nélküli kölcsönmezekben játszó győriek jól kezdtek (5-2), de a folytatásban sok lövést rontottak, így a Buducnost a meccs harmadánál átvette a vezetést. Ambros Martín vezetőedző időkérése után megint ellépett a magyar bajnoki címvédő (13-10), amely két találattal vezetett a szünetben, írta az MTI.

A második félidő elején gyorsan egyenlített a házigazda, ám utána hatékony támadójátékának köszönhetően 20-16-ra ellépett az ETO és ugyan a végjáték a vártnál szorosabb lett, sikerült megőrizni az előnyt.



Stine Oftedal hat góllal, Silje Solberg nyolc, Sandra Toft öt védéssel járult hozzá a sikerhez. A hazaiaknál Natasa Corovic négyszer talált be, a mezőny legjobbjának megválasztott Armelle Attingré 14 védéssel zárt

Kézilabda, női BL, B csoport, 9. forduló

Buducnost Podgorica (montenegrói) – Győri Audi ETO KC 23-25 (12-14)

Kapcsolódó
Majdnem megdöntötte 25 éves BL-rekordját az FTC női kézilabdacsapata

Elek Gábor csapata huszonnégy góllal nyert a cseh Baník Most ellen.

The post Kölcsönmezben nyert óriási BL-csatát a Győri ETO kézicsapata first appeared on 24.hu.

Related posts

Ingyenes IT kurzus indul nőknek (x)

MO.CO.HU

Ecuadori börtönháború: már több mint száz halott

MO.CO.HU

A brit felnőttek kétharmadát már teljesen beoltották

MO.CO.HU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This