1.7 C
Budapest
January 28, 2023
2020 – 2023 © MO.CO.HU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
alvásÉlet-StílusMAGYARORSZÁGphytotec sedacurstressz

Ne legyen természetes, hogy stresszesek vagyunk

Számos elvárás vesz körbe minket és kúszik be a mindennapjainkba, befolyásolva ezzel a viselkedésünket, önbecsülésünket és kapcsolatainkat. Ráadásul az egészségünknek sem tesz jót az, ha ezek miatt sokat stresszelünk. Sokan természetesnek vesszük ezt, de higgyük el, hogy nem az. Vegyük észre, ha egy olyan spirálba keveredtünk, ami megnehezíti a mindennapi életünket.

A mai stresszes világunkban különösen fontos, hogy szakítsunk időt arra, hogy a szokásos napi feladatok mellett valami mást is csináljunk. Bár számos kedvtelés közül lehet választani, mutatunk három olyan hobbit, amelyek segítenek a stressz enyhítésében.

Táncolj

A tánc mindenkié! Éltet, erőt ad, megmozgatja az elménket, hiszen nem csupán a testünk dolgozik, amikor táncot tanulunk! Az emberi kapcsolatok fontos alapja is. Valamint a tánctudás mindig is a szexuális kisugárzás egyik legfontosabb elemének számított. Egyfajta önismeret is.

Sportolj

Legyen magánéleti vagy munkahelyi nehézség, a sportban akkor is menedékre lelsz, ha összecsapnak a fejed felett a hullámok. Köztudott, hogy a mozgás endorfint szabadít fel a szervezetben, amitől sokkal kiegyensúlyozottabbá, boldogabbá válsz. Motiváló, hogy az egész napi munka és rohanás közben felgyülemlett stresszt le lehet vezetni. A stressz önmagában még nem minden esetben veszélyes, akár naponta is jelentkezhet, a tartós feszültség azonban már komolyan károsíthatja az egészséget. Meg kell találnia mindenkinek a módot a kikapcsolódásra, a stresszlevezetésre, erre pedig az egyik leghatékonyabb módszer a rendszeres testmozgás.

Kötés, horgolás

Itt a tél, és mivel kevésbé van kedve kint lenni az embernek, valamint a rossz idő is lehangol és stresszessé válunk, jó megoldás lehet a levezetésre a kötés. Az ismétlődő mozgás a flow élményéhez vezethet. Az emberek ilyenkor tulajdonképpen vakációra mennek a problémáik elől. Elfelejtjük, ami bosszant bennünket, és valami olyasmibe kezdünk, ami energiát ad és javítja a hangulatunkat. A kézimunkázás emeli a pozitív kedélyállapot gyakoriságát és csökkenti a rossz kedély előfordulását.

Hirdetés

Feszültség? Alvászavar? – Sedacur forte

A Sedacur forte a valeriana, komló és citromfű kivonatát tartalmazó, vény nélkül kapható gyógyszer napközben oldja a feszültséget, éjjel pedig altat. Klinikailag igazolt hatású. Nem okoz hozzászokást vagy függőséget. Nappal nem álmosít, nincs hatással az autóvezetésre és nem befolyásolja a koncentrációt sem. Már nagyobb, 60 szemes kiszerelésben is elérhető.

 

Sedacur

Vény nélkül kapható gyógyszer

A KOCKÁZATOKRÓL ÉS A MELLÉKHATÁSOKRÓL OLVASSA EL A BETEGTÁJÉKOZTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT, GYÓGYSZERÉSZÉT!

A cikk a Phytotec Hungária támogatásával készült.

The post Ne legyen természetes, hogy stresszesek vagyunk first appeared on 24.hu.

Related posts

Több ember kórházba került Budapesten szén-monoxid-mérgezés gyanúja miatt

MO.CO.HU

Lukasenka újraválasztásának egyéves évfordulóján Biden újabb szankciókat vezet be Fehéroroszországgal szemben

MO.CO.HU

Üzemzavart jeleztek egy iráni atomdúsítóban

MO.CO.HU

DMCA.com Protection Status