1.7 C
Budapest
January 29, 2023
2020 – 2023 © MO.CO.HU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
férfi kézilabda bajnokok ligájaférfi kézilabda blhaukur thrastarsonkézilabdakielceMAGYARORSZÁGpick szegedSporttalant dujshebaev

Az edző is csak a fejét fogta a súlyos kézilabda-sérülés után

Nyitott védekezéssel, illetve gyors és pontos támadásokkal kezdett az előző idényben BL-ezüstérmes Kielce, amely a hetedik percben már 6-2-re vezetett, ezért Juan Carlos Pastor szegedi vezetőedző időt kért. Ezzel átmenetileg sikerült megtörni a vendégek lendületét, de mivel a védekezés ezután sem működött hatékonyan, az ellenfél csakhamar visszaállította a négygólos különbséget, sőt növelte is azt, írta tudósításában az MTI.

A 23. percben a vendégek térdsérülés miatt elveszítették Haukur Thrastarsont, az izlandi válogatott 21 éves irányítója rosszul fogott talajt, a lába természetellenesen megbicsaklott, ő pedig azonnal a térdéhez kapott – a hírek szerint keresztszalag-szakadást szenvedett.

A pályán látottak után nincsenek illúzióink. A legrosszabbra számítunk, ami egy újabb keresztszalag-szakadást jelent.

A szívem azt súgja, hogy ennek nem kellene így lennie, de minden erre mutat. Az egyetlen vigasz, hogy a sérülés a másik lábát érinti, nem azt, amely két éve hasonlóképpen megsérült” – nyilatkozta Tomasz Mlosiek, a Kielce csapatának fizioterapeutája.

A sérülés súlyosságára jellemző az a kép, amelyet a klub megosztott a Twitteren: Talant Dujshebaev edző az arcát a kezeibe temetve ült a kispadon.

Az ápolás miatti kényszerszünet a szegedieknek tett jót, mivel a folytatásban összeállt a védekezésük, és egy 5-0-s sorozattal egyenlítettek. A hajrá ismét a Kielcének sikerült, amely az első félidő után 16-13-ra vezetett.

A folytatásban nem tudott két gólnál közelebb kerülni a lengyelekhez a magyar bajnok, sőt a 45. percben 23-19-es hátránynál kellett időt kérnie Pastornak. Amikor lehetett volna esélye az egyenlítésre csapatának, egy-két hiba mindig közbeszólt, és mivel az 55. percben már 28-23-as előnyben volt a Kielce, a közepes színvonalú meccs hajrájára már nem maradtak izgalmak.

A mérkőzés után a Kielce azt írta közösségi oldalán:

Bevettük Szegedet, de ma nem ez a legfontosabb

Kézilabda, férfi BL, B csoport, 9. forduló

OTP Bank-Pick Szeged – Lomza Industria Kielce (lengyel) 28-31 (13-16)

The post Az edző is csak a fejét fogta a súlyos kézilabda-sérülés után first appeared on 24.hu.

Related posts

Jakupcsek Gabriella: Magyarország nagyon mostohán bánik a 40 feletti képernyőseivel

MO.CO.HU

Rendesen pörög az urándúsítás Észak-Koreában

MO.CO.HU

Egy tanár felmérése: a szülők több mint fele nem fogja iskolába engedni a gyerekét április 19-én

MO.CO.HU

DMCA.com Protection Status