2 C
Budapest
January 28, 2023
2020 – 2023 © MO.CO.HU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
GazdasághuaweiMAGYARORSZÁG

Van egy okostelefonnak lelke?

Okostelefonjaink állandó társainkká váltak, évről évre egyre több élethelyzetben nyúlunk zsebünkbe segítségért, például ha fizetünk, ételt rendelünk, közlekedünk, filmet nézünk, vagy akár az egészségünk állapotára vagyunk kíváncsiak. Alkalmazások sokasága segít gyorsan ételhez jutni, befizetni a számlákat, lefoglalni egy nyaralást, vagy csak egy kedves üzenetet küldeni valakinek. Az appok telefonunk szinte legfontosabb szereplőivé váltak, azt is mondhatjuk, hogy egy jó alkalmazásbolt a telefon lelkeként szolgál.

Jó hír, hogy a Huawei-mobilok lelke most teljesen megújult, és még egyszerűbben elérhetjük kedvenc appjainkat. Először is érdemes tisztában lenni azzal, hogy a Huawei saját alkalmazásboltja, az AppGallery az utóbbi években hatalmas változáson ment keresztül, mind a biztonság, mind a választék, mind pedig a felhasználói felület tekintetében.

Huawei

Megújult felület, még gyorsabb letöltés

Az alkalmazások palettája sokszázezret számlál, ma már szinte minden népszerű applikációt könnyen a mobilunkon tudhatunk az AppGallery segítségével. Legyen szó akár közösségimédia-alkalmazásokról (pl. Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn), közkedvelt szabadidős appokról (pl. Netflix, Disney+ vagy a Spotify), esetleg chatappokról (pl. WhatsApp vagy a Facebook Messenger) – gyors telepítést követően kedvenc androidos alkalmazásaink villámgyorsan készen állnak a használatra!

Sőt, egy közelmúltbeli újítás most még egyszerűbbé teszi ezt: a korábbi keresőmotor, a Petal Search, nemrégiben beépült a platformba, így a Huawei készülékeket használók mostantól közvetlenül az AppGallery-n keresztül keresve tölthetik le és telepíthetik a kívánt appokat. Ez frissítés még gördülékenyebbé teszi a használatot többek között a gyártó legújabb csúcskategóriás okostelefonján, a világon elsőként tíz fokozatú, változtatható rekeszértékű kamerával rendelkező HUAWEI Mate 50 Pro-n is.

Kedvenc Google-appok is a zsebben

Aki pedig a Google-alkalmazások egyszerű elérésének módját keresi, annak kapóra jöhet a Gspace nevű, harmadik féltől származó applikáció. Ez egy olyan alkalmazásfelület, amelyen keresztül a népszerű Google appok működtethetők és letölthetők Huawei okostelefonokra. Google Maps, Google Drive, Gmail és YouTube – csak néhány példa a több millió elérhető alkalmazás közül.

Ráadásul a Huawei felhasználók a Gspace-t reklámmentesen használhatják.

Huawei

Az AppGallery a világ harmadik legnagyobb alkalmazásáruháza

Az AppGallery az elmúlt években a világ harmadik legnagyobb alkalmazásboltjává vált, és szerte a világon több mint 580 millió aktív havi felhasználója van, ami magával hozta a biztonsági intézkedések széles tárházát. Minden új alkalmazás, mielőtt bekerül az áruházba, szigorú átvilágításon, tanúsítási folyamaton, majd egy következő lépcső újraellenőrzésen megy keresztül.  Sőt, az appbolt figyelme ezt követően sem lankad: napi szintű biztonsági ellenőrzéseket végez és folyamatosan figyeli a rosszindulatú tevékenységeket, hogy a lehető legbiztonságosabb platformot biztosítsa.

 

Van egy okostelefonnak lelke? 3

The post Van egy okostelefonnak lelke? first appeared on 24.hu.

Related posts

Megszületett Cardi B második gyereke

MO.CO.HU

Elveszett kamerára bukkant, levideózta magát egy medve

MO.CO.HU

Szabadult a lányokat pincében rejtegető szkopini rém, és máris „foglalkozna” egykori áldozatával

MO.CO.HU

DMCA.com Protection Status