15.5 C
Budapest
March 28, 2024
2020 – 2024 © MO.CO.HU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
Élet-StílusMAGYARORSZÁGphytotec remotiv

Minden novemberben kedélybeteg lesz a férjem

A korai sötétedés rossz hatása

– Amint visszavonhatatlanul bekövetkezik az ősz, és a nappalok egyre rövidülnek, a férjem lehangolttá válik. Bármilyen felszabadult és örömteli volt is a nyarunk, a hűvös, borús időjárás és a korai sötétedés mindig rossz hatással van a hangulatára. Szinte napról napra lesz egyre szomorúbb, amit a halottak napja körüli időszak tovább szokott fokozni. Öt éve veszítette el az édesanyját, az apukája pedig már régóta nincs közöttünk. Ezeken a napokon az egyedüllét és a magány élményét éli át – kezdi történetüket Melinda. – Szeretnék neki segíteni, de gyakran nem találom a lelkéhez vezető utat. Ez az időszak mind a kettőnk számára embert próbáló.

A halottak napja régi sebeket téphet fel

– A temetőlátogatás régi sebeket tép fel, és fájdalmas emlékek elevenednek meg a férjem lelkében. Ezt tetézi, ha összefutunk olyan rokonokkal vagy ismerősökkel, akikkel nem tartja a kapcsolatot bizonyos régi sérelmek miatt – mondja Melinda. – Szeretném, ha át tudnánk beszélni, milyen érzések dúlnak ilyenkor a lelkében, de sajnos ő ezeket magában tartja. Hiába kérdezgetem, csak fél mondatokkal válaszol, és minél több kérdést teszek fel, annál ingerültebben reagál, én pedig tehetetlennek érzem magam. Tudom, hogy ezt a nehéz időszakot mindenki másképp éli meg, másképp próbál megküzdeni vele, hiszen mindannyian mások vagyunk. A férjemnél azonban a lehangoltság nemcsak ideig-óráig van jelen, hanem a tél végéig eltart. Tavasszal pedig elmúlik, ahogy hosszabbak lesznek a nappalok, melegszik az idő és többet süt a nap.

Megtaláltam, mivel segíthetek a férjemnek

– Az idén már ősz elején azon gondolkodtam, hogyan segíthetnék a férjemnek, mit tehetnék azért, hogy könnyebb legyen neki ez a késő őszi és téli időszak. Egy barátnőmtől kértem segítséget, aki a nála évek óta jól bevált Remotiv extrát ajánlotta.

„A férjemmel mindketten megtapasztaltuk már a szezonális depresszió tüneteit, és nekünk a Remotiv extra hozott enyhülést” – mondta a barátnőm. „Ez a növényi gyógyszer orbáncfüvet tartalmaz, amely klinikailag igazoltan csökkenti az enyhe depresszió tüneteit, javítja a hangulatot és fokozza a motivációt. Amikor szedem, egy idő után úgy érzem, tényleg jobb lett a hangulatom” – tette hozzá. A tanácsára én is vettem a patikában recept nélkül kapható Remotiv extrát, és meggyőztem a férjemet, hogy kezdje el szedni. Bízom benne, hogy neki is segíteni fog.

Phytotec

 

 

 

 

 

 

Vény nélkül kapható, orbáncfűkivonat-tartalmú gyógyszer

A KOCKÁZATOKRÓL ÉS A MELLÉKHATÁSOKRÓL

OLVASSA EL A BETEGTÁJÉKOZTATÓT,

VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT,

GYÓGYSZERÉSZÉT!

The post Minden novemberben kedélybeteg lesz a férjem first appeared on 24.hu.

Related posts

Gyermeksírokkal teli, elfelejtett temető bújik meg a főváros határában

MO.CO.HU

Meghalt Andy Fletcher, a Depeche Mode billentyűse

MO.CO.HU

Ezen múlhat, kinél jár súlyos tünetekkel a COVID-19

MO.CO.HU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This