9.3 C
Budapest
February 23, 2024
2020 – 2024 © MO.CO.HU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
aaron carterbackstreet boyselhunytKultúraMAGYARORSZÁGmeghalt

Meghalt Aaron Carter, saját fürdőkádjában találtak rá

Kaliforniai otthonának fürdőkádjában találtak rá az amerikai színész-rapper Aaron Charles Carter holttestére – írja a Daily Mail.

A lap cikkében arról számol be, hogy egy szombaton röviddel 11 óra után befutó segélyhívás szerint egy férfit saját kádjában ért a halál, így rövidesen mentők és gyilkossági nyomozók érkeztek a helyszínre.

A halál pontos oka egyelőre nem ismert, de semmiféle bizonyíték nem mutat arra, hogy bármiféle bűncselekmény történt volna.

Aaron Carter a Backstreet Boys Nick Carterének testvéreként már gyerekként sztárrá vált: kilencévesen, 1997-ben adta ki debütáló albumát, ami világszerte egymillió példányban kelt el.

Második lemeze, az Aaron’s Party egyedül a tengerentúlon hárommilliós eladást produkált, majd az akkor még mindig csak tizenkét éves fiú a Backstreet Boys turnéinak állandó közreműködője lett, sőt, gyakran feltűnt a Nickelodeonon is. Következő albuma, az Oh Aaron szintén platinalemezzé vált, amit az Another Earthquake! (2002) követett.

A zenész az elmúlt húsz évben számos showműsorban, sőt, egy Broadway-musicalben is feltűnt, albumot azonban csak 2018-ban adott ki (LøVë).

Magánéletét több, a törvénnyel való találkozás árnyalta be: 2008-ban, illetve 2017-ben is marihuánafogyasztás után gyorshajtott, 2021-ben gondatlan vezetésért helyezték próbaidővel szabadlábra.

2019-ben pedig távoltartó végzést kért exbarátnője, az orosz modell Lina Valentina ellen, aki azzal fenyegette, hogy leszúrja. A következő évben új partnerét, Melanie Martint – akinek keresztnevét a férfi korábban homlokára tetoválta – Los Angelesben tartóztatták le, mivel a vád szerint korábban bántalmazta a biszexualitását akkor már évek óta vállaló férfit.

The post Meghalt Aaron Carter, saját fürdőkádjában találtak rá first appeared on 24.hu.

Related posts

Alec és Hilaria Baldwin megmutatták hatodik gyereküket, fél évvel az ötödik születése után

MO.CO.HU

Köllő Babett: Az megnyugtató lett volna, ha a Covid alatt egy temetésről jelentkeztem be zokogva?

MO.CO.HU

„Minden betegre úgy tekintek, mint ha a családtagom lenne”

MO.CO.HU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This