17.1 C
Budapest
March 25, 2023
2020 – 2023 © MO.CO.HU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
balaicz zoltánBelföldmagyar postaMAGYARORSZÁGpostabezárásokzalaegerszeg

Zalaegerszeg fideszes polgármestere a hírekből értesült a városi posták bezárásáról

Zalaegerszegen hat postát bezárnak, ami miatt a lakosok és a fideszes polgármester is fel van háborodva. Az RTL Híradója szerint Balaicz Zoltán a sajtóból tudta meg, hogy bezárják a postahivatalokat. Nyílt levelet is írt a Magyar Posta vezérigazgatójának, és ezt tervezi Szombathely ellenzéki polgármestere is, a második kerület polgármesterének pedig megoldási javaslatai vannak, amikre választ vár – számolt be az RTL Híradó.

Balaicz Zoltán Facebookon közzétette a Magyar Posta Zrt. megbízott vezérigazgatójának, Simon Csillának írt nyílt levelét, amelyben azt írja:

Tudjuk, hogy szükség van a takarékosságra és a postahivatalok egy részének ideiglenes szüneteltetését tudomásul is vesszük, hiszen Zalaegerszeg sem lehet kivétel, azonban kérjük, hogy november 12-ig kerüljön sor személyes egyeztetésre a Zalaegerszeget érintő döntésekről és legalább a kertvárosi (6-os számú) posta további működésének lehetőségét vizsgálják felül.

A Magyar Posta úgy reagált, hogy így is túlteljesítik a jogszabályban előírt kötelezettségeket, arra azonban nem reagáltak, hogy a városvezetőkkel tárgyalnának-e.

The post Zalaegerszeg fideszes polgármestere a hírekből értesült a városi posták bezárásáról first appeared on 24.hu.

Related posts

Kisebb pénisz is „meghosszabbodhat” a megfelelő pózzal

MO.CO.HU

Lettország rendkívüli állapotot rendelt el

MO.CO.HU

Navracsics Tibor: A gyermekvédelmi törvénynek semmi köze nincsen a befagyasztott uniós pénzekhez

MO.CO.HU

DMCA.com Protection Status