5.9 C
Budapest
December 5, 2022
2020 – 2022 © MO.CO.HU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
balaicz zoltán Belföld magyar posta MAGYARORSZÁG postabezárások zalaegerszeg

Zalaegerszeg fideszes polgármestere a hírekből értesült a városi posták bezárásáról

Zalaegerszegen hat postát bezárnak, ami miatt a lakosok és a fideszes polgármester is fel van háborodva. Az RTL Híradója szerint Balaicz Zoltán a sajtóból tudta meg, hogy bezárják a postahivatalokat. Nyílt levelet is írt a Magyar Posta vezérigazgatójának, és ezt tervezi Szombathely ellenzéki polgármestere is, a második kerület polgármesterének pedig megoldási javaslatai vannak, amikre választ vár – számolt be az RTL Híradó.

Balaicz Zoltán Facebookon közzétette a Magyar Posta Zrt. megbízott vezérigazgatójának, Simon Csillának írt nyílt levelét, amelyben azt írja:

Tudjuk, hogy szükség van a takarékosságra és a postahivatalok egy részének ideiglenes szüneteltetését tudomásul is vesszük, hiszen Zalaegerszeg sem lehet kivétel, azonban kérjük, hogy november 12-ig kerüljön sor személyes egyeztetésre a Zalaegerszeget érintő döntésekről és legalább a kertvárosi (6-os számú) posta további működésének lehetőségét vizsgálják felül.

A Magyar Posta úgy reagált, hogy így is túlteljesítik a jogszabályban előírt kötelezettségeket, arra azonban nem reagáltak, hogy a városvezetőkkel tárgyalnának-e.

The post Zalaegerszeg fideszes polgármestere a hírekből értesült a városi posták bezárásáról first appeared on 24.hu.

Related posts

Megint leállt a Képzési Hitel igénylése

MO.CO.HU

Poszttraumás stresszt okozhat a koronavírus miatti pánik

MO.CO.HU

Tóth Gabi a kis Jézust ölelő Máriát ábrázoló nyakláncban lép fel

MO.CO.HU

DMCA.com Protection Status