15.9 C
Budapest
April 26, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
egyesült államokelon muskMAGYARORSZÁGNagyvilágnancy pelosipaul pelosi

Elon Musk gyorsan törölte a demokrata házelnök férjére vonatkozó tweetjét

Csak rövid ideig volt olvasható Elon Musk Nacy Pelosi férjét célzó tweetje a frissen felvásárolt közösségi platformján, de ennyi elég volt, hogy azonnal bekerüljön vele a világsajtóba.

Miközben Musk Romániában Drakula gróf egykori kastélyában halloweenezik, megosztotta elképzeléseit arról a támadásról, amely Nancy Pelosi demokrata házelnök 82 éves férjét érte szombaton.

Paul Pelosit San Franciscó-i otthonukban ütötte le kalapáccsal egy támadó, aki, miután a hátsó ajtót betörve bejutott az épületbe. David DePape „Hol van Nancy?” kiáltással támadt Pelosira, akinek betörte a koponyáját. Paul Pelosit azóta megműtötték, a körülményekhez képest jól van, orvosai szerint teljesen felépülhet.

A támadás után, szombaton Hillary Clinton volt külügyminiszter és demokrata elnökjelölt a Twitteren a republikánusokat hibáztatta azért, hogy gyűlöletet és őrült összeesküvés-elméleteket terjesztve megalapozták az erőszakot. “Megrázó, de nem meglepő, hogy ennek eredménye az erőszak” – írta.

Musk, mint a Twitter új tulajdonosa ezután megosztott egy időközben törölt cikkre mutató linket, amelyben azt állították, hogy a képviselőház elnökének férje egy San Francisco-i melegbárból távozott David DePape-pel a támadást megelőzően, majd ő maga engedte be a férfit a lakásba, ahol a támadás történt. Musk vasárnap este törölte a bejegyzését is.

The post Elon Musk gyorsan törölte a demokrata házelnök férjére vonatkozó tweetjét first appeared on 24.hu.

Related posts

Jakab Ferenc: Kezdődhet az állatkísérleti fázisa az osztrák-magyar vakcinafejlesztésnek

MOCOHU

Higannyal szennyezett víz szivárog Grönland jegéből

MOCOHU

Így verik át a nők a pasikat: nem létező csajos cuccokért küldik el őket a boltba

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This