6.5 C
Budapest
December 7, 2022
2020 – 2022 © MO.CO.HU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
Belföld benzinkút hatósági ár MAGYARORSZÁG shell

17 Shell kúton mostantól csak céges ügyfelek tankolhatnak majd

Újabb 17 töltőállomás működését alakítja át a Shell Hungary Zrt., november 2-től ezeket tankolásra csak az euroShell üzemanyagkártyával rendelkező szerződött vállalati partnereik tudják igénybe venni – közölte a vállalat a honlapján pénteken.

Azt írták, hogy a Shell 193 magyarországi töltőállomása közül 5 budapesti, valamint 12 nagyvárosi, azaz összesen 17 állomás működését állítja át.

Az euroShell üzemanyagkártyával nem rendelkező lakossági vásárlók számára mindez nem okoz jelentős változást, üzemanyagellátásukat Budapesten az adott kerületen belüli, vidéken pedig ugyanazon városon belüli másik Shell töltőállomás biztosítja. Ugyanakkor ezeken a kutakon a shopban található termékekért és szolgáltatásokért továbbra is minden fizetőeszközzel (készpénz, bankkártya, üzemanyagkártya1) lehet fizetni, így ott minden ügyfelét várja a Shell a továbbiakban is – tették hozzá.

Emlékeztetnek: a Shell Hungary zRt. 2022. augusztus elején teszt jelleggel egy mosonmagyaróvári és egy debreceni töltőállomásának működését már megváltoztatta. Az átalakítással a cég akkor kiszámíthatóbb üzemanyag-disztribúciót, a szerződéses partnerek igényeihez jobban illeszkedő kiszolgálást és rövidebb fizetéssel töltött időt ígért.

Az olajcég akkor az MTI-vel közölte azt is, hogy az országban öt helyszínen időszakosan szünetelteti a töltőállomásokat, ezt akkor a működését optimalizáló intézkedésként definiálta, amely egyben a munkaerőhiánnyal szemben is segítséget jelent.

(MTI)

The post 17 Shell kúton mostantól csak céges ügyfelek tankolhatnak majd first appeared on 24.hu.

Related posts

„Sok cuccot nem kell vinnünk” – mondta Szijjártó, mégis három gép repült Mongóliába

MO.CO.HU

Orbán szerint a zsidó közösség elleni támadás a kóser vágás tilalma

MO.CO.HU

Villamoson mutogatta magát egy 65 éves szegedi férfi

MO.CO.HU

DMCA.com Protection Status