6.5 C
Budapest
December 7, 2022
2020 – 2022 © MO.CO.HU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
aligátor háziállat MAGYARORSZÁG Szórakozás terápiás állat

Aligátort tart terápiás állatként egy amerikai férfi

Háziállatként tart otthonában egy aligátort egy amerikai férfi – írja a CBSNews. A hüllő tulajdonosa, Joie Henney szerint míg társaitól van miért tartani, Wally senkire nem jelent veszélyt, sőt kifejezetten barátságos.

A háziállatnak igencsak furcsa jószág tulajdonosa elmondta, Wally-t egy tóban találták meg Disney World közelében, és mivel Floridában illegális az aligátorok áttelepítése egy másik vadon élő területre, Henney beleegyezett, hogy befogadja. A pennsylvaniai Hershey közelében élő férfi hozzátette,

Wally-nak mára ketrecre sincs szüksége, étrendje pedig leginkább Cheetosból és csirkecombból áll.

A hüllőszakértő elmondása szerint korábban sosem találkozott olyan aligátorral, amelyik nem akarta volna megharapni. Főleg, amikor a fejükhöz akar hozzáérni az ember, ösztönösen odakapnak – mondta, majd hozzátette: Wally-nak viszont még a nyelvével is lehet szórakozni, nem fog támadni. Bár másnak nem ajánlja, hogy próbát tegyen egy aligátorral, ő maga úgy érzi, érzelmi támaszra talált az állatban.

Henney elmondta, hogy miután elvesztett néhány hozzá közel álló embert, mély depresszióba esett. Ezzel egy időben Wally feltűnt az életében, és még a kezdeti állapotához képest is sokkal gyengédebb lett, mintha csak megérezte volna, milyen nagy szüksége is van gazdájának a segítségre. Azóta Henney mindenhova magával viszi az állatot, az orvoshoz, és a csúszdaparkba is vele megy.

Lányi Örs további cikkei
  • Már a második oroszt tartóztatták le Norvégiában drónozás miatt
  • Ötöslottó: itt vannak az e heti nyerőszámok
  • Ez most a világ leggyorsabb internete

The post Aligátort tart terápiás állatként egy amerikai férfi first appeared on 24.hu.

Related posts

Hétéves csúcson van az arabica kávé ára

MO.CO.HU

Izraelben már oltják az 5 évesnél idősebb gyerekeket

MO.CO.HU

Alexandra Daddario Egerben kirándult

MO.CO.HU

DMCA.com Protection Status