6.5 C
Budapest
December 7, 2022
2020 – 2022 © MO.CO.HU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
jófogás jófogás.hu kovács gellért MAGYARORSZÁG Szórakozás vhs

Régi, hangalámondásos vhs kazettát adtunk gyerekek kezébe, hogy lássuk, mire jutnak vele

A kádári konszolidáció éveikben könnyen lehetett becsempészni dolgokat, így a vhs kazettákat is Az akkor legmenőbb nyugati filmek, úgy mint a Rambo, Terminátor vagy épp a Rendőrakadémia, így jutottak el hazánkba. A műsoros kazetták legtöbbje német szinkronos volt, vagyis az amerikai filmeket német szinkronnal és magyar hangalámondással lehetett csak nézni. Találtunk valakit, aki ilyen, hangalámondásos kazettákat árul a neten. Meglepő, de volt olyan vhs kazetta, ami 50 ezerért kelt el. Mai szemmel és füllel nézni ezeket a filmeket kifejezetten mulatságos:

 

Hogyan enyhíti a használtcikk-kereskedelem a túlfogyasztás negatív hatásait?

A Jófogás felhasználói 2021 során másodkézből adtak-vettek több mint 4,3 millió terméket, így 1 év alatt 125 ezer tonna szén-dioxidtól óvták meg a Földet, ami olyan, mintha 1 teljes napra nullára csökkenne Magyarország teljes károsanyag-kibocsátása. A megtakarított műanyag, alumínium és acél mennyisége pedig 2,7 milliárd LEGO kocka, 5 Eiffel-torony, 160 millió iPhone és 43 ezer autó előállításának feleltethető meg. Légy te is a körforgás része!

 

A videó a Jófogás támogatásával készült.

The post Régi, hangalámondásos vhs kazettát adtunk gyerekek kezébe, hogy lássuk, mire jutnak vele first appeared on 24.hu.

Related posts

Salma Hayek sorozatot készít, amiben a saját mellei beszélni kezdenek hozzá

MO.CO.HU

Nyomtalanul eltűnt egy angol kolónia

MO.CO.HU

Újra mozikban lesz látható az egyik legmegosztóbb animációs film

MO.CO.HU

DMCA.com Protection Status