7 C
Budapest
April 24, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
Belföldksh népszámlálásksh népszámlálás 2022MAGYARORSZÁGnépszámlálásnépszámlálás 2022népszámlálás 2022 kérdéseknépszámlálás 2022 online.

Akadozni látszik a népszámlálás online felülete

Akadozni látszott szombaton a 2022. évi népszámlálás online kitöltést segítő rendszere. Annak ellenére, hogy a hibának a bejelentkezési felületen nincs nyoma, több jel utal arra, hogy nem, vagy nem minden esetben sikerül elmenteni a hosszú elektronikus kérdőívet.

A Redditen jelent meg olyan képernyőkép, amely szerint arról tájékoztatják a felhasználót, hogy a kitöltött kérdőív beküldése sikertelen volt.

Jelenleg a kérdőív csak az Ön gépén van eltárolva, ezért kérem, ne zárja be a böngészőt. Kérem várjon egy percet és próbálja meg beküldeni újra az elkészült kérdőívet

– olvasható a felhasználói figyelmeztetésnek tűnő szövegben.

Olvasónk levélben panaszkodott arról, hogy

a hosszú kitöltési folyamat után nem lehet beküldeni a kérdőívet.

Állítása szerint ő tíznél több alkalommal próbálta, hiába. A kérdőív kitöltésének folytatását elősegítő regisztráció során pedig szervehibára figyelmeztető üzenetbe botlott. A regisztrációt, mint írta, több mint öt alkalommal próbálta, sikertelenül.

A Központi Statisztikai Hivatalt szombaton este nem sikerült elérnünk, de ha választ kapunk, beszámolunk a fejleményekről.

Október 1-jén, azaz szombaton kezdődött el a népszámlálás, amelyen a részvétel kötelező; a kérdőíveket október 16-áig lehet az interneten kitölteni, ezután számlálóbiztosok keresik fel azokat a háztartásokat, amelyekből nem érkezett be online a kérdőív.

The post Akadozni látszik a népszámlálás online felülete first appeared on 24.hu.

Related posts

Hitler-bajusz miatt módosított ikont az Amazon

MOCOHU

Karácsony Gergely: Szívesen szerepelek egy plakáton Orbán Viktorral, hogy közösen népszerűsítsük az oltást

MOCOHU

Tiborcz István cége beszállt a Waberer’s-be

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This