13.3 C
Budapest
October 1, 2022
2020 – 2022 © MO.CO.HU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
bűnügy halott halottkém kanadai késelés késes támadás MAGYARORSZÁG merénylet Nagyvilág

Halottkém: Nem a rendőrök verték agyon a kanadai késes ámokfutás gyanúsítottját

Szeptember elején késes ámokfutók gyilkoltak meg tíz embert Kanadában egy indián rezervátum területén. A két merénylő közül az egyiket, a 31 éves Damien Sandersont később holtan találták meg azon a településen, ahol a merénylet áldozatainak többsége élt. Később elfogták a késes támadás másik gyanúsítottját, a 30 éves Myles Sandersont is, aki a holtan talált elkövető öccse volt. Ő a cellájában halt meg rendőri őrizet alatt.

A Reuters szerint szerdán a halottkém közölte, hogy az előzetes vizsgálatok nem találtak olyan külső traumára utaló jelet, amely a gyanúsított halálát indokolta volna.

Myles Sandersont egy intenzív, négynapos hajtóvadászat után kapták el, halála pedig szertefoszlatta a reményt, hogy a nyomozók valaha kideríthessék a halálos támadások indítékát. Helyi indiánok közül egyébként volt, aki tudni vélte, hogy mi húzódik a késes tömeggyilkosság hétterében:

Kapcsolódó
A helyi indiánok tudják, miért kellett meghalnia 11 embernek Kanada történetének legsúlyosabb gyilkosságsorozatában

Döbbenetet és félelmet kelt az őslakos közösségekben a vasárnapi késes támadássorozat.

A Myles Sanderson boncolásának előzetes eredményei nem mutatnak olyan tompa tárgytól szerzett sérülést, amely a halálát okozta volna

– közölte Clive Weighill, Saskatchewan tartomány vezető halottkémje a sajtóval. Wighill hozzáfűzte, hogy további vizsgálati eredményekre várnak, ideértve a toxikológiai és neuropatológiai leleteket, amelyekből meghatározhatnák Myles halálának okát. Ez azonban eltarthat még három vagy négy hónapig is.

The post Halottkém: Nem a rendőrök verték agyon a kanadai késes ámokfutás gyanúsítottját first appeared on 24.hu.

Related posts

Windows 10 magyar webshopból, akár 3490 forintért (x)

MO.CO.HU

Így jutottunk el a lyukkártyáktól a felhőben tárolt adatokig

MO.CO.HU

Dér borította be a Szahara dűnéit

MO.CO.HU

DMCA.com Protection Status