1.6 C
Budapest
February 3, 2023
2020 – 2023 © MO.CO.HU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
lgMAGYARORSZÁGOtthon

Most érdemes megújítani az otthoni készülékeinket – kedvezményekkel ünnepel a 30 éves LG

LG

 

Hétköznapi feladataink elvégzését ma már nehezen tudnánk elképzelni mosógép, hűtőszekrény, laptop vagy monitor nélkül, és a pihenés, szórakozás is merőben más lenne az élményszerű filmnézés, zenehallgatás, vagy akár a videojátékok nélkül. A dél-koreai LG már 1992-ben megalapította hazai leányvállalatát, azóta pedig folyamatos innovációkkal és egyedi technológiai megoldásokkal lepte meg a magyar vásárlókat ezekben a termékkategóriákban. A vállalat nem véletlenül választotta mottójául a Life’s Good szlogent: olyan eszközökkel szeretné segíteni a vásárlóit, melyek kényelmesebbé és szebbé teszik a mindennapi életet az otthonokban.

Mindez pedig igen jól tetten érhető az LG termékek technológiai fejlődésében: a 30 év alatt a doboztévéket felváltották a lapos plazma, az LCD, majd később a szinte papírvékony OLED képernyők; az egyszerű háztartási gépekből pedig egymással kommunikáló okos, energiatakarékos eszközök lettek. A magyar vásárlók már olyan eszközöket vihetnek haza, mint az okos, gőztechnológiát alkalmazó mosó-szárítógépek, elképesztő képminőségű és megjelenésű OLED tévék, a koppintásra átlátszóvá váló ajtajú hűtők, vagy az ergonomikus kialakítású, professzionális monitorok.

Az LG a kerek évforduló alkalmából szeptemberben különleges akciókkal és nyereményjátékkal ünnepli azt, hogy 30 éve van itthon a magyar otthonokban, stabil szervizhálózattal és ügyfélszolgálattal. Részletek az lg30.hu weboldalon találhatóak.

The post Most érdemes megújítani az otthoni készülékeinket – kedvezményekkel ünnepel a 30 éves LG first appeared on 24.hu.

Related posts

Kis mell – nagyobb dekoltázs: egymillió like-os tipp a TikTokon

MO.CO.HU

1989-ben megjósolták, milyen lesz a jövő otthona, és szinte telitalálat volt

MO.CO.HU

Felpofoztak egy DK-s női aktivistát Budapesten

MO.CO.HU

DMCA.com Protection Status