14.6 C
Budapest
March 29, 2024
2020 – 2024 © MO.CO.HU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
Élet-StílusMAGYARORSZÁGphytotec reventil

Kis híján balul sült el a biciklitúra a Balatonnál

„Alig vártam, hogy körbetekerjük a Balatont”

– Balázs váratlanul bejelentette, hogy ősszel lesz egy kis szabadideje: hazajön két hétre. Már több éve nem találkoztunk. „Csináljunk valami izgalmasat, tekerjük körbe a Balatont, mint gimis korunkban” – írta az üzenetében. Engem nem kellett sokáig győzködni, örültem neki, hogy végre kiszakadok a hétköznapok robotjából pár napra, és együtt kalandozhatunk Balázzsal a Balaton partján. Beszereztem minden felszerelést, amire egy Balaton-körhöz szükség van: vettem új sátrat, kényelmes, de kicsire összehajtogatható matracot, fejlámpát és kulacsot is. Az utolsó hetekben pedig elvittem szervizbe a bicajomat, és izgatottan vártam, hogy végre elinduljunk a túrára – meséli a 34 éves Bálint.

„Balázs miatt alig aludtunk az éjjel”

– Kezdetben minden rendben ment, ám az éjszakánk már nehezen telt. Balázsnak ugyanis estére bedugult az orra, és folyamatosan tüsszögött. Arra már nem emlékeztem, milyen „hisztis” tud lenni, ha bármilyen baj éri, de most megtapasztaltam. Egész éjjel nem aludt, folyamatosan szenvedett és hangosan fújta az orrát. Hol felült, hol kiment a sátor elé, máskor meg hangosan szitkozódott. Elég dühös voltam rá, mert azt éreztem, ha ő rosszul van, akkor más se legyen jól a közelében, és véletlenül se aludjon egy percet sem. Kezdetben azt hittük, hogy Balázs megfázott, de aztán eszébe jutott, hogy pollenallergiája van, ám ezzel az utóbbi években nem foglalkozott, mert az a növény, amelynek a pollenjére allergiás, az ő lakókörnyezetében nincs.

Szerencsére volt nálam Reventil

– Eszembe jutott, hogy nemcsak kulacsot, fejlámpát és kényelmes matracot hoztam magammal, hanem a táskámba bepakoltam a Reventil orrspray-t is. Nátha esetére mindig viszem magammal ezt az eszközt. A Reventil ectointartalmának köszönhetően gyulladáscsökkentő hatású, elősegíti a gyulladt orrnyálkahártya regenerációját, és védi azt a kiszáradástól. Használata a szénanátha tüneteit, az orrdugulást, az orrfolyást és a tüsszögést is enyhíti.

Balázs használni kezdte az orrspray-t és idővel jobban érezte magát. Végül nem bicikliztünk tovább, hanem kibéreltünk egy faházat a kempingben, és ott maradtunk még pár napra. A kalandozások ugyan elmaradtak, de esténként jókat beszélgettünk.

Phytotec

Patikában kapható gyógyászati segédeszköz

A KOCKÁZATOKRÓL OLVASSA EL A

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT,

VAGY KÉRDEZZE MEG K

EZELŐORVOSÁT!

The post Kis híján balul sült el a biciklitúra a Balatonnál first appeared on 24.hu.

Related posts

Sztálin hátba támadta Lengyelországot

MO.CO.HU

Egy hajcsattal kezdte: addig cserélget, amíg nem lesz saját háza

MO.CO.HU

Izraeli kórházat bénítottak meg a hackerek

MO.CO.HU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This