15.5 C
Budapest
September 29, 2023
2020 – 2023 © MO.CO.HU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
Élet-StílusMAGYARORSZÁGphytotec reventil

Náthás lett az egész család, ilyenkor ez segíthet

Ősszel a legkönnyebb elkapni a náthát

Amint elkezdődik az iskola és az óvoda, sokkal könnyebb megfázni, ugyanis a közösségbe járó gyerekek gyorsan megfertőzik egymást. Otthon pedig a szüleik hamar elkaphatják tőlük a betegséget, és olyankor együtt tüsszög és fúj orrot az egész család. A meghűlés gyakran jobban megviseli a felnőtteket, mint a gyerekeket – különösen igaz lehet ez a férfiakra. A náthát a köznyelvben megfázásnak nevezzük, pedig nem a hideg levegő okozza, hanem a vírusok. Ezek a kórokozók a hűvösebb, nyirkos időben érzik jól magukat, könnyebben terjednek, ezért kaphatjuk el ősszel könnyebben a náthát.

Hamar ágynak dől az egész család

– Amikor valamelyik gyerekem piros orral, szipogva jön haza az iskolából, én már tudom, hogy hamarosan beteg lesz az egész család. Rendszerint 1-2 napon belül benáthásodik a másik gyerekem, és hamarosan a férjemet is ledönti a lábáról a meghűlés. A sorban mindig én vagyok az utolsó, mire engem is elkap a nátha, addig napokon át próbálok a család kedvére tenni, meg sem állok, egymás után főzöm a mézes-gyömbéres teákat, és hatalmas papírzsebkendő-halmokat dobálok ki a szemetesbe – sorolja Karola. – Mindig arra gondoltam, milyen jó lenne egy olyan készítmény, amelyet mi is használhatnánk, és a gyerekek is.

A légutak felszabadításában segít az orrspray

– Eddig kevésbé használtunk patikaszereket, mert az ősi módszerek híve voltam. Ám be kellett látnom, ha náthásak vagyunk, a légutakat több okból is fel kell szabadítani. Egyrészt, hogy visszaálljon a szabad orrlégzés, másrészt azért, hogy elkerüljük a szövődmények kialakulását. A gyulladt nyálkahártyát is meg kell nyugtatni. Ebben pedig nagy segítség lehet az orrspray – állítja Karola. – A régi bevált módszerek, mint a gyömbéres-mézes tea és a gőzölés is segíthetnek, de csak lassabban, ráadásul rengeteg plusz munkát adnak nekem.

A Reventil megkönnyítette az életem

– Az egyik anyukatársam jó tapasztalatain felbuzdulva az idén kipróbáltuk a Reventil orrspray-t, amelynek természetes eredetű összetevője, az ectoin gyulladáscsökkentő hatású, elősegíti a gyulladt orrnyálkahártya regenerációját és védi azt a kiszáradástól. Az ectoin egy különleges molekula, amelyet olyan egysejtű élőlényekben fedeztek fel, amelyek szélsőséges időjárási körülmények között is képesek voltak életben maradni. Az általuk termelt ectoin megvédi a sejtfelszínt a kiszáradástól, és sérülések esetén elősegíti annak regenerálódását. A Reventil orrspray olyan eszköz, amely 4 az 1-ben hatású: jelentősen mérsékli az orrdugulást, az orrfolyást, az arc- és fejfájást, a szaglás és az ízérzékelés zavarát. Az orrspray nem tartalmaz tartósítószert, és gyerekek is használhatják, ráadásul recept nélkül kapható a patikában. Nekünk sokat segített a Reventil, ha szükséges, ezentúl is használni fogjuk – szögezi le Karola.

Phytotec

Patikában kapható gyógyászati segédeszköz

A KOCKÁZATOKRÓL OLVASSA EL

A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT,

VAGY KÉRDEZZE MEG

KEZELŐORVOSÁT!

 

 

 

The post Náthás lett az egész család, ilyenkor ez segíthet first appeared on 24.hu.

Related posts

Demi Lovato ma már undorítónak tartja, hogy fiatalon nála jóval idősebb férfiakkal randizott

MO.CO.HU

Csúszik a megállapodás a minimálbérről, ezzel befagyasztottak egy sor szociális juttatást

MO.CO.HU

Megjelentek a rendeletek: ezek a szabályok érvényesek 5,5 millió beoltott után

MO.CO.HU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This