13.3 C
Budapest
October 1, 2022
2020 – 2022 © MO.CO.HU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
atlétika atlétikai eb atlétikai eb 2022 atlétikai európa-bajnokság koronavírus MAGYARORSZÁG márton anita Sport

Nagy veszteség érte az atlétikai Eb-re készülő magyarokat

Az olimpiai bronzérmes és világbajnoki második helyezett súlylökő tipikus tüneteket mutatott, tesztje is azt igazolta, hogy a vírusfertőzés miatt romlott le az egészségi állapota. A hírt Eperjesi László, az atlétanő edzője erősítette meg az SzPress Hírszolgálatnak.

Kapcsolódó
Többször is megszívta, inkább reptér közelébe sem megy az ötszörös világbajnok

Meg kellett hoznia ezt a döntést.

„Az Európa-bajnokságra tettünk fel mindent, Anita a szokásosnál is keményebben dolgozott azért, hogy Münchenben a döntőbe juthasson, és a hírnevéhez méltó helyen végezhessen.

Nem akarok nagy szavakat használni, de nem tudom palástolni, hogy mindketten összeomlottunk. A baj hirtelen jött és a lehető legrosszabbkor

– mondta Eperjesi.

„A eugene-i világbajnokságot azért hagytuk ki, hogy Anita frissen és jó formában utazhasson el az Európa-bajnokságra. A kemény munkának egyre inkább érződött a hatása, néhány nappal ezelőtt a győri edzőtáborunkban 3 kilós súllyal 20.35 métert dobott, amiből arra lehetett következtetni, hogy versenysúllyal akár 18 és félméteres teljesítményre is képes lehet. Ebből sajnos most semmi sem lesz…”

Márton Anita eddig két Európa-bajnokságon nyert érmet, 2014-ben Zürichben harmadik, 2016-ban Amszterdamban második helyen végzett.

The post Nagy veszteség érte az atlétikai Eb-re készülő magyarokat first appeared on 24.hu.

Related posts

Meghibásodott a NASA marshelikoptere

MO.CO.HU

Nagyüzemben gyártották a hamis EU-s útlevelet

MO.CO.HU

Kétéves unokájával tűnt el egy tímári asszony

MO.CO.HU

DMCA.com Protection Status