16.9 C
Budapest
September 27, 2022
2020 – 2022 © MO.CO.HU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
balázs attila MAGYARORSZÁG sérülés Sport tenisz

A csúcsteniszhez nem elég a félig egészséges láb

Újabb kényszerszünetet tart teniszkarrierjében a Davis Kupa-válogatott Balázs Attila, írta az MTI. A 33 éves játékos hétfőn közösségi oldalán jelentette be döntését.

Kapcsolódó
Karjaiban vitte le a teniszező a rosszul lett labdaszedőt

A 17 éves Csün Cseng Sang a legjobbkor kapcsolt.

„Hiszem azt, hogy kemény munka és áldozatok nélkül nincs eredmény, de hogy mindig kifizetődik, azért azt elég nagy túlzásnak és becsapásnak tartom, de persze baromi jól hangzik. Úgy érzem, mindent megtettem azért, hogy sikerüljön a visszatérésem, mégsem jött össze. Igaz, voltak kisebb-nagyobb sikerek és pozitív jelek, de ahhoz a szinthez, ahova én visszavágynék, nem volt elég a félig egészséges láb” – fejtette ki.

Balázs Attila közölte, orvosi papírokkal alátámasztva kérelmezte a védett ranglistája befagyasztását az ATP-től, amit a férfi profik szervezete jóvá is hagyott.

Ezzel időt nyertem magamnak a gyógyulásra, és meg tudom adni az esélyét annak, hogy jövőre talán nem beinjekciózott lábbal és fájdalomcsillapítókkal tele kell a pályára állnom

– fogalmazott a játékos, hozzátéve, 2024. február 5-ig bezárólag tíz versenyre használhatja még fel a korábban, még a 101. pozícióban igényelt védett ranglistáját.

A jelenleg az ATP-rangsor 641. helyén álló Balázs júniusban vívta eddigi utolsó tétmeccsét, amikor három sima játszmában kikapott a spanyol Roberto Bautista Aguttól a wimbledoni bajnokság nyitókörében.

The post A csúcsteniszhez nem elég a félig egészséges láb first appeared on 24.hu.

Related posts

Nádai Anikó az orrplasztikája után: Mintha egy új ember nézne rám a tükörben

MO.CO.HU

Kevés ijesztőbb dolog létezhet ennél az ötvenéves McDonald’s-reklámnál

MO.CO.HU

Megvannak a Xiaomi Redmi Note 10 telefonok árai

MO.CO.HU

DMCA.com Protection Status