15.5 C
Budapest
September 29, 2023
2020 – 2023 © MO.CO.HU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
Belfölditmjellinek dánielMAGYARORSZÁGrókusfalvy pálszázadvég

Milliárdos minisztériumi megbízás a bormarketing-kormánybiztos cégének

A Technológiai és Ipari Minisztérium (TIM) a napokban közzétette elődje, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) 2022 első negyedévében kötött szerződéseit, ebből szemezgetett hétfőn a Telex.

Kiderült, hogy a bormarketingért felelős kormánybiztos, Rókusfalvy Pál cége még februárban, a volt műsorvezető kinevezése előtt, elnyert egy bruttó 1,02 milliárdos és egy bruttó 782 milliós keretösszegű, kommunikáció kampánnyal és feladatokkal kapcsolatos megbízást.

A kormányközeli Századvég Közéleti Tudásközpont Alapítvány és a Század Konjunktúrakutató Zrt. „kiegészítő kormányzati szakpolitikai tanácsadásra” szerződött a minisztériummal bruttó 2,16 milliárd forint értékben, de a Tiborcz Istvánnal is üzletelő Jellinek Dániel érdekeltségébe tartozó Pacific Kft.-nek is beesett egy bruttó 47 millió forintos megbízás a Budapest Airport Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre vonatkozó üzleti jelentésért.

Kapcsolódó
Rókusfalvy Pál: A szőlőben megtanul az ember picit szerényebbnek lenni

Kis országként arra vagyunk predesztinálva, hogy minőségi borokat készítsünk, mert mennyiségben nem tudjuk felvenni a versenyt – mondja Rókusfalvy Pál, akivel az etyeki borvidékről, pezsgős terveiről és a politikával való viszonyáról is beszélgettünk

The post Milliárdos minisztériumi megbízás a bormarketing-kormánybiztos cégének first appeared on 24.hu.

Related posts

Pa-dö-dö emlékkönyv (X)

MO.CO.HU

Tucatnyi magyar áruházát adja el a Tesco

MO.CO.HU

Zúgolódnak a bankok a hiteltörlesztési moratórium visszamenőleges átírása miatt

MO.CO.HU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This