37.5 C
Budapest
August 13, 2022
2020 – 2022 © MO.CO.HU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
földgáz MAGYARORSZÁG Nagyvilág orosz-ukrán háború oroszország propaganda propaganda videó vlagyimir putyin

Ez lehet minden idők legbizarrabb orosz propaganda-videója

Zavarba ejtően bizarr videót tett közzé Oroszország madridi nagykövetsége: nem lehet eldönteni, hogy egy kommunista időket is lepipáló propaganda videót látunk, vagy annak paródiáját. Ha nem egy orosz külképviseleti szerv rakta volna ki a Twitterjére, inkább az utóbbira hajlanánk, így viszont nem hiszünk a szemünknek: a világ legjobb helyének mutatja be Oroszországot, ahol nincs semmi probléma és arra buzdítja a nézőket, hogy  ideje Oroszországba költözni.

„Gyönyörű nők, gazdag történelem, vodka, balett, olcsó gáz, olcsó áram és víz, nincs ’cancel culture’, tradicionális értékek, kereszténység, vendégszeretet, gazdaság, amely ellenáll szankciók ezreinek”

– sorolják az érveket. A vége pedig puszta fenyegetésként hangzik a gázcsapokkal játszó oroszoktól, amikor a narrátor azt mondja, hogy ideje Oroszországba költözni. „Ne késlekedj… A közeleg a tél” – zárul a Trónok harcára hajazó befejezés, ami didergős európai telet ígér.

A videó a szovjet időkből származó sarló-kalapácsos ukrán címerrel indul, amikor Ukrajna még Szovjetunió része volt, miközben a narrátor azt mondja, hogy „ez Oroszország”. Mint ismert, Vlagyimir Putyin orosz elnök többször kifejtette, hogy a legnagyobb tragédia a Szovjetunió szétesése volt és Ukrajnát az orosz érdekszférának tekinti, öt hónapja pedig háborút indított az ország elfoglalása érdekében.

The post Ez lehet minden idők legbizarrabb orosz propaganda-videója first appeared on 24.hu.

Related posts

Azt tervezi, hogy hozzámegy egy 93 éves … csillárhoz

MO.CO.HU

Szlovák drogot áruló bandára csaptak le – videók

MO.CO.HU

Az MSZP beállt Márki-Zay Péter mögé

MO.CO.HU

DMCA.com Protection Status