6.9 C
Budapest
March 29, 2024
2020 – 2024 © MO.CO.HU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
földgázMAGYARORSZÁGNagyvilágorosz-ukrán háborúoroszországpropagandapropaganda videóvlagyimir putyin

Ez lehet minden idők legbizarrabb orosz propaganda-videója

Zavarba ejtően bizarr videót tett közzé Oroszország madridi nagykövetsége: nem lehet eldönteni, hogy egy kommunista időket is lepipáló propaganda videót látunk, vagy annak paródiáját. Ha nem egy orosz külképviseleti szerv rakta volna ki a Twitterjére, inkább az utóbbira hajlanánk, így viszont nem hiszünk a szemünknek: a világ legjobb helyének mutatja be Oroszországot, ahol nincs semmi probléma és arra buzdítja a nézőket, hogy  ideje Oroszországba költözni.

„Gyönyörű nők, gazdag történelem, vodka, balett, olcsó gáz, olcsó áram és víz, nincs ’cancel culture’, tradicionális értékek, kereszténység, vendégszeretet, gazdaság, amely ellenáll szankciók ezreinek”

– sorolják az érveket. A vége pedig puszta fenyegetésként hangzik a gázcsapokkal játszó oroszoktól, amikor a narrátor azt mondja, hogy ideje Oroszországba költözni. „Ne késlekedj… A közeleg a tél” – zárul a Trónok harcára hajazó befejezés, ami didergős európai telet ígér.

A videó a szovjet időkből származó sarló-kalapácsos ukrán címerrel indul, amikor Ukrajna még Szovjetunió része volt, miközben a narrátor azt mondja, hogy „ez Oroszország”. Mint ismert, Vlagyimir Putyin orosz elnök többször kifejtette, hogy a legnagyobb tragédia a Szovjetunió szétesése volt és Ukrajnát az orosz érdekszférának tekinti, öt hónapja pedig háborút indított az ország elfoglalása érdekében.

The post Ez lehet minden idők legbizarrabb orosz propaganda-videója first appeared on 24.hu.

Related posts

Megállt a Mekinél az amerikai nő, miközben a rendőrök üldözték

MO.CO.HU

30 milliós bírságot kapott a Signal Biztosító

MO.CO.HU

Több helyen akadozik a közlekedés a vihar miatt

MO.CO.HU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This