5.9 C
Budapest
April 26, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
Élet-StílusfesztiválfutásGlastonburyglastonbury fesztiválMAGYARORSZÁGreggeli futás

A legmenőbb angol fesztiválon már a hajnali futók is megjelentek

Bár a háború valamelyest beárnyékolja, most van az első igazi fesztiválszezon a koronavírus-járvány elindulása óta, így Nagy-Britannia leghíresebb fesztiválján, a Glastonburyn is rengetegen lehettek olyanok, akik szerették volna bepótolni az összehányt sátorban való fetrengést, és a sárban dagonyázást.

De a lenti, Twitteren megjelenő videóból úgy tűnik, idén már voltak olyan felelős fesztivállátogatók is, akik nem egy ébredés utáni sörrel vagy egy felessel, hanem egy kis futással szerették volna berobbantani a napjukat.

A GLASTONBURY FESZTIVÁLON. Kocognak. Egy fesztiválon. Nem be vannak tépve, nem késnek, nem tévedtek el, nem láthatatlan szörnyek elől menekülnek. Hanem kocognak. A kibaszott Glastonburyn

– írta egy megrökönyödött Twitter-felhasználó, egy másik pedig azzal kontrázott rá, hogy még egy videót is megosztott egy csapat futóról.

A hír némi vitát váltott ki az interneten, egyesek hitetlenkedve fogadták, hogy bárki elmegy a fesztiválra, és ott ténylegesen edz, míg mások megvédték a jeleneteket, mint jó módot arra, hogy lerázzák az előző éjszaka hatásait.

A LADbible gyűjtése szerint egyikük azt írta: „A Glaston az emberekről szóló beszámolók, akik reggel kocogni mennek… őszintén. Sajnálom, de ha egy fesztiválon vagy, és kocogni kelsz, nem pedig egy doboz meleg ciderre, akkor rosszul csinálod. Egy rohadt kocogás.”

Valaki más pedig ezt jegyezte meg: „még ha nagyon-nagyon szeretsz is kocogni, a zuhanyzó hiánya miatt biztos, hogy a néhány napos kihagyás lenne az észszerűbb (és társasági) választás.”

Másrészt sokan úgy tekintettek a reggeli futásra, mint ami egy „jó módszer a másnaposság lerázására”, és azt reagálták, hogy ez valójában „nagyszerű ötlet” annak, aki szereti az ilyesmit.

Az egyik Twitter-felhasználó így fogalmazott: „Fair play nekik. Frissnek és felkészültnek fogja érezni magát az egész napra. Nagyszerű ötlet.”

Egy másik pedig azt így vélekedett:

Ez egy nagyszerű ötlet! Egy rövid kocogás. Kiizzadjuk a méreganyagokat, felfrissítjük a testet, hogy később néhány sörre felfrissülhessünk.

Mondjuk, a Balaton Soundot a gyúrásával meghódító Pumped Gabó országában a fesztiválok hajnali futói talán nem is tűnnek akkora csodabogaraknak.

The post A legmenőbb angol fesztiválon már a hajnali futók is megjelentek first appeared on 24.hu.

Related posts

Kendall Jenner legújabb címlapfotóján nincsen agyonsminkelve

MOCOHU

Eltűnt egy 19 éves nő Budapesten

MOCOHU

Átfogó vizsgálat alá vetették a Seuso-kincset

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This