4.7 C
Budapest
November 28, 2022
2020 – 2022 © MO.CO.HU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
autósport eddie jordan f1 Forma-1 forma-1 2022 george russell lewis hamilton MAGYARORSZÁG mercedes mercedes f1 team Sport

„Hamilton évek óta domináns volt, de már nem az, még a csapaton belül sem”

Hét futam ment le eddig az idei Forma-1-es világbajnokságból, és mindössze egyetlen olyan pilóta van, aki minden versenyen bekerült az első ötbe: George Russell.

A brit versenyző ebben az idényben került a Mercedeshez, és eddig jobban teljesít, mint csapattársa, a hétszeres világbajnok Lewis Hamilton, aki 50 pontot gyűjtött, míg honfitársa 84-et. Az idei szezon alapján úgy tűnik, őrségváltás zajlik a Mercedesnél, és ezen a véleményen van a korábbi Forma-1-es csapattulajdonos, Eddie Jordan is.

A Forma-1-ben Hamilton évek óta dominánsnak számított, de már nem az, még a csapaton belül sem, mivel Russell átvette a pozícióját. És nagyon érdekes lesz megfigyelni, hogy Lewis miképp tudja kezelni ezt a helyzetet

mondta Jordan.

Az eddigi eredmények láttán Toto Wolff csapatfőnöknek is nekiszegezték a kérdést, hogy kialakult-e az erősorrend a csapaton belül, de Wolff erre csak legyintett, miközben megemlítette, hogy Russellt éppen azért hozták a csapathoz, mert tudták, hogy mire képes.

A világbajnokság június 12-én az Azeri Nagydíjjal folytatódik.

The post „Hamilton évek óta domináns volt, de már nem az, még a csapaton belül sem” first appeared on 24.hu.

Related posts

Itt vannak az új iPhone-ok magyar árai

MO.CO.HU

Több mint tablet: az élet minden területén kiváló társ a HUAWEI MatePad 11 (x)

MO.CO.HU

Szijjártó: a magyar emberek többsége gyerekkora óta orosz vakcinákkal lett beoltva

MO.CO.HU

DMCA.com Protection Status