37.5 C
Budapest
July 1, 2022
2020 – 2022 © MO.CO.HU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
Belföld budapest főszerkesztő ix. kerület MAGYARORSZÁG vágvölgyi b. andrás

Kirúgták a IX. kerületi lap főszerkesztőjét, Vágvölgyi B. Andrást

Elbocsátották Vágvölgyi B. Andrást, a IX. kerületi 9 magazin főszerkesztőjét a laptól szerződésszegés miatt, írja az Index.

Hagymási Zoltán, a lapkiadó, önkormányzati Ferencvárosi Média Nonprofit Kft. nevű cégének vezetője május 27-én azonnali hatállyal bontotta fel Vágvölgyi szerződését, de részleteket nem közölt.

A lap azt írja, a birtokába került dokumentum szerint a szerződésben az áll, hogy a munkavállaló a munkát a munkáltató székhelyén végzi, köteles az előírt helyen és időben munkavégzésre alkalmas állapotban megjelenni, munkaidejét pedig munkával tölteni. Ezt sérthette meg a főszerkesztő, amikor májusban 5 napig nem jelent meg, és szabadságot sem kért.

Vágvölgyi egyébként 2020 nyarán nyarán egy sajtóbeszélgetésen azt mondta,

a IX. kerületi újság egy olyan laboratóriumhoz hasonlít, amelyben kipróbálható, milyen is lenne egy olyan ország, amelyet nem a Fidesz vezet.

Az eddig megjelent lapszámokkal kapcsolatban a kiadóhoz nem érkezett tartalmi kifogás egyik önkormányzati frakció részérőlsem, a szerkesztőség teljesen autonóm módon működött.

Vágvölgyi B. András néhány hete a 24.hu-nak adott nagyinterjút. Ebben beszélt többek közt arról is, „Magyarország sajnos immár kizárólag külső tényezők hatására keveredhet ki az orbánizmusból. Például akkor, ha Vlagyimir Putyin elveszíti a háborút, és megbukik, mint Oroszország vezetője.”

Kapcsolódó
Vágvölgyi B. András: Ha már a miniszterelnök kiröhögtette Zelenszkijt, tán én is megengedhetem magamnak, hogy lepadlizsánozzam a padlizsánt

Nagyinterjú a Narancs-alapítóval.

The post Kirúgták a IX. kerületi lap főszerkesztőjét, Vágvölgyi B. Andrást first appeared on 24.hu.

Related posts

„Méltatlan és megalázó, hogy komfort nélküli lakásban élnek pedagógusok”

MO.CO.HU

Újabb rekord: 24 óra alatt 61 ezer új fertőzöttet azonosítottak Nagy-Britanniában

MO.CO.HU

Köllő Babettnek 4,5 millió forintot ajánlott egy férfi egy éjszakáért

MO.CO.HU

DMCA.com Protection Status